«Τον φοβόταν, όμως ντρεπόταν να μας το πει» αποκαλύπτει φίλη της Γεωργίας για τον σύντροφο της 41χρονης

«Τον φοβόταν, όμως ντρεπόταν να μας το πει» αποκαλύπτει φίλη της Γεωργίας για τον σύντροφο της 41χρονης

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της εγκύου μητέρας στη Θεσσαλονίκη.

Φίλη της 41χρονης Γεωργίας μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και ισχυρίστηκε ότι η άτυχη γυναίκα υποστήριζε ότι ο σύντροφός της ήταν νευρικός και τον φοβόταν.

«Της είχα πει ότι δεν μου αρέσει αυτός ο άνθρωπος και είχε ψιλοπαρεξηγηθεί» είπε η φίλη της άτυχης Γεωργίας και συνέχισε αναφέροντας πως «ντρεπόταν να μας πει κάποια πράγματα, όμως υπήρχαν φορές που μας είπε ότι φοβάται και ότι είναι νευρικός, όμως λίγο μετά έλεγε "αστον ίσως είναι της στιγμής"».

«Δεν αντέχω με αυτό που έμαθα, ήταν ένας γλυκός άνθρωπος που αγαπούσε πολύ το παιδί της και τώρα αυτό το παιδί έχει μείνει ορφανό», πρόσθεσε η φίλη της 41χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε δασώδη έκταση μέσα σε μπαούλο ενώ όπως όλα δείχνουν, δολοφονήθηκε με μαχαιριές στον λαιμό.

Εκτός από τον σύντροφο της 41χρονης, συνελήφθη και ο φίλος του ο οποίος – όπως αποκάλυψε – βοήθησε για να εξαφανίσουν τη σορό.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος του, ο σύντροφος της 41χρονης, τη δολοφόνησε και έπειτα του ζήτησε τη βοήθειά του για να εξαφανίσουν το πτώμα της.

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφος της Γεωργίας προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ