Αλιγάτορας στη Φλόριντα λυγίζει μεταλλικό φράχτη σαν να ήταν... σύρμα και μπουκάρει σε γήπεδο γκολφ! [βίντεο]
H στιγμή που ο αλιγάτορας λυγίζει με ευκολία τον μεταλλικό φράκτη στη Φλόριντα / Φωτογραφίες: Facebook

Αλιγάτορας στη Φλόριντα λυγίζει μεταλλικό φράχτη σαν να ήταν... σύρμα και μπουκάρει σε γήπεδο γκολφ! [βίντεο]

Την τρομακτική στιγμή που ένας τεράστιος αλιγάτορας λύγισε έναν μεταλλικό φράκτη σαν να ήταν από σύρμα και πέρασε μέσα σε ένα γήπεδο γκολφ κατέγραψε κάμερα στη Φλόριντα.

Το περιστατικό καταγράφηκε λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο μιας 85χρονης από αλιγάτορα στην ίδια αμερικανική πολιτεία στην προσπάθειά της να σώσει το σκύλο της από τα σαγόνια του σαρκοβόρου ερπετού.

Το βίντεο με τον αλιγάτορα να χρησιμοποιεί το ρύγχος του σαν σφήνα για να ανοίξει τα κάγκελα στην παραθαλάσσια πόλη Πλάσιντα έγινε viral από τη στιγμή που το ανήρτησε ένας ντόπιος μετεωρολόγος σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δείτε αυτό τον μεγάλο τύπο να λυγίζει τα αλουμινένια κάγκελα και να περνά ανάμεσά τους αυτή τη εβδομάδα στην Πλάσιντα», έγραψε ο Ματ Ντέβιτ.

 «Δεν είναι αλιγάτορας, αλλά... Γκοτζίλα!»

Κι όπως εξήγησε στο δίκτυο Fox 35, το αλουμίνιο είναι ελαφρύ μέταλλο και γι’ αυτό ο τεράστιος αλιγάτορας κατάφερε να διαπεράσει με τόση ευκολία το φράκτη.

Οι αλιγάτορες στη Φλόριντα είναι ιδιαίτερα κινητικοί κατά την άνοιξη και στο παρελθόν έχουν καταγραφεί να σκαρφαλώνουν πάνω από φράκτες, αλλά ο συγκεκριμένος προτίμησε τον συντομότερο δρόμο.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, το άτομο που κατέγραψε το βίντεο, είπε ότι αλιγάτορας τελικά πέρασε από την άλλη πλευρά με τη βοήθεια των σαγονιών του. «Ξέρει τι κάνει… το έκανε και στο παρελθόν», αστειεύτηκε ένας χρήστης στο Facebook. «Δεν είναι αλιγάτορας, αλλά.. Γκοτζίλα», σχολίασε με χιούμορ ένας άλλος. «Οι αλιγάτορες είναι απίθανοι. Τι ωμή δύναμη! Είμαι ευτυχής που βλέπω την προϊστορική άγρια ζωή στη νοτιοδυτική Φλόριντα», πρόσθεσε ένας τρίτος.

Η Φλόριντα φιλοξενεί κάπου 1,3 εκατομμύρια αλιγάτορες, που όταν ξεπερνούν το 1,2 μ. θεωρούνται απειλή για τους ανθρώπους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ