Australian Open: Σοκ από το θάνατο γνωστού δημοσιογράφου στη Μελβούρνη

Australian Open: Σοκ από το θάνατο γνωστού δημοσιογράφου στη Μελβούρνη

Ημέρα θλίψης στον χώρο της δημοσιογραφίας και του τένις καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών, ο ανταποκριτής του τένις της Daily Mail, Μάικ Ντίξον.

Ο θρυλικός δημοσιογράφος βρισκόταν στην Μελβούρνη για να καλύψει το Austrailian Open όταν και έφυγε από τη ζωή.

Απεβίωσε ενώ βρισκόταν στην Μελβούρνη για το Australian Open ο Μάικ Ντίξον

Ο Μάικ Ντίξον μέτρησε πολλά... χιλιόμετρα στον χώρο της δημοσιογραφίας τον οποίο υπηρέτησε για 38 χρόνια, με τα 33 εξ΄αυτών να είναι στη Daily Mail στην οποία ξεκίνησε το 1990. Οι συνάδελφοι του θρηνούν για την απώλεια του και ο ίδιος θεωρούταν από τους πλέον θαυμαστούς στον χώρο.

Μάλιστα, στο παρελθόν, εργάστηκε ως ανταποκριτής κρίκετ στην Daily Mail πριν αφοσιωθεί στο τένις ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κάλυψε 30 διαφορετικά αθλήματα σε σχεδόν 50 χώρες συνολικά σε όλη του την δημοσιογραφική καριέρα.

Ο Ντίξον άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν στην Μελβούρνη για να καλύψει το Australian Open ενώ έφυγε από τη ζωή μόλις λίγες μέρες πριν από τα γενέθλια του τα οποία θα ήταν στις 27 Ιανουαρίου. Ο ίδιος ζούσε στο Wimbledon μαζί με την αγαπημένη του οικογένεια ενώ έχοντας μεγαλώσει στο The Wirral του άρεσε να ακολουθεί την Everton.

Την τραγική είδηση του θανάτου του έκανε η σύζυγος του, Λούσι μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του εκλιπόντα άνδρα της στα social media.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ