Δημοψήφισμα: Το χαρτί της αποσταθεροποίησης παίζει τώρα ο Ζάεφ

Δημοψήφισμα: Το χαρτί της αποσταθεροποίησης παίζει τώρα ο Ζάεφ

Την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στα Βαλκάνια και ιδίως βόρεια των Σκοπίων, εξέφρασε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του εν όψει του δημοψηφίσματος της 30ης Σεπτεμβρίου.

«Στο παρελθόν η κατάσταση στα Βαλκάνια ήταν δυναμική, επαναστατική αλλά και εκρηκτική. Βλέπουμε πάλι πως είναι εκρηκτική η κατάσταση. Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει στα βόρεια σύνορά μας» ανέφερε ο Ζόραν Ζάεφ και συνέχισε:

«Ως πρόεδρος της κυβέρνησης και έχοντας όλες τις πληροφορίες είμαι ανήσυχος για τη χώρα και έχω κάθε λόγο να είμαι ανήσυχος. Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως η χώρα είναι ασφαλής».

Ουσιαστικά ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ ρίχνει πλέον στη μάχη για να πάρει το «ναι» στο δημοψήφισμα και την ανάγκη σταθερότητας της χώρας, θεωρώντας ότι αυτή εξασφαλίζεται με την εισδοχή στο ΝΑΤΟ (σε πρώτη φάση), αλλά και την έναρξη διαπραγματεύσεων με την ΕΕ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ