Βρετανία: Zήλευε και δολοφόνησε με 32 μαχαιριές τη σύζυγό του -40χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια [βίντεο]

Βρετανία: Zήλευε και δολοφόνησε με 32 μαχαιριές τη σύζυγό του -40χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια [βίντεο]

Άνδρας που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του, αφού τον εγκατέλειψε, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ενώ ένα ανατριχιαστικό βίντεο από τη στιγμή που την απαγάγει, πριν τη σκοτώσει, έχει σοκάρει τη Βρετανία.

Ο 40χρονος Πολωνός, Pawel Chmielecki, μαχαίρωσε 32 φορές την 31χρονη Marta Chmielecka, στο Νορθάμπτονσαϊρ, τον Οκτώβριο του 2021.

Ο δικαστής στο δικαστήριο του Νορθάμπτον δήλωσε: «Ήταν μια συνεχής και άγρια επίθεση, που γεννήθηκε εξ ολοκλήρου από θυμό και ζήλια».

Ο Chmielecki θα εκτίσει ελάχιστη ποινή 18 ετών και τεσσάρων μηνών πίσω από τα κάγκελα. Ο κατηγορούμενος δήλωσε ένοχος για τον φόνο πέρυσι.

Η στιγμή που ο 40χρονος «αγκαλιάζει» την εν διαστάσει σύζυγό του στο δρόμο πριν την πάει στο διαμέρισμά του, όπου τη μαχαίρωσε 32 φορές και κράτησε το πτώμα της στο υπνοδωμάτιό του, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Το βίντεο που σοκάρει τη Βρετανία

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από την οικογένειά της, αφού έλαβε ύποπτα μηνύματα που έδειχναν ότι κάποιος άλλος χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό της.

Οι αστυνομικοί, όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο, πραγματοποίησαν έφοδο στην κατοικία όπου διέμενε ο Chmielecki, στις 19 Οκτωβρίου 2021.

Βρήκαν το πτώμα της σε μια κρεβατοκάμαρα και τον Chmielecki ξαπλωμένο δίπλα στο σώμα τής Marta, να αιμορραγεί βαριά από έως και εννέα αυτοτραυματισμούς με μαχαίρι στο λαιμό του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα τραύματά του, προτού του απαγγελθούν κατηγορίες για φόνο.

Το βίντεο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η αστυνομία του Νορθάμπτονσαϊρ δείχνει τον Πολωνό υπήκοο να φεύγει από το σπίτι και να βρίσκει τη σύζυγό του, καθώς εκείνη περπατούσε σε κοντινή απόσταση, ενώ ακολούθησε ένταση μεταξύ τους.

Το υλικό έδειξε επίσης τον δολοφόνο να επισκέπτεται ένα κατάστημα για να αγοράσει έξι κουτιά μπύρας, δύο ημέρες μετά τη δολοφονία.

«Ο δολοφόνος είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους»

Ο δικαστής που καταδίκασε τον γυναικοκτόνο, απευθυνόμενος στο ακροατήριο αλλά και σε εκείνον, είπε, μεταξύ άλλων:

«Ο δολοφόνος είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους. Είναι σαφές από τα αποδεικτικά στοιχεία ότι η Marta σάς φοβόταν και φοβόταν ότι θα καταλήγατε να τη σκοτώσετε.

»Εκείνες οι τελευταίες στιγμές της ζωής της θα ήταν εντελώς τρομακτικές, καθώς τη μαχαιρώσατε επανειλημμένα στο λαιμό.

Αποδέχεστε ότι σκοπεύατε να τη σκοτώσετε και στη συνέχεια πρέπει να την παρακολουθήσατε να πεθαίνει μέσα σε μια λίμνη από το ίδιο της το αίμα».

«Η μόνη ποινή που μπορεί να επιβληθεί για το αδίκημα της δολοφονίας είναι ισόβια κάθειρξη, και αυτή σας επιβάλλω», κατέληξε ο δικαστής.

Η οικογένεια της Μάρτα βρισκόταν στα θεωρεία των θεατών, καθώς ο δικαστής καταδίκαζε τον Chmielecki.

Το δικαστήριο άκουσε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Πολωνία και μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2017, αλλά η σύζυγός υπέστη ενδοοικογενειακή κακοποίηση από τον άνδρα.

Οι ντετέκτιβ διαπίστωσαν ότι ήταν ένας «ζηλιάρης, χειριστικός άνδρας», ο οποίος παρακολουθούσε, απειλούσε και ήταν βίαιος απέναντι στη Marta από το τέλος της σχέσης τους.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι «είχε αρχίσει να απολαμβάνει και πάλι τη ζωή», πριν ο πρώην σύζυγος εκτελέσει το δολοφονικό του σχέδιο.

Η γυναίκα σύναψε σχέση με έναν συνάδελφό της στη δουλειά, σύμφωνα με το BBC, αλλά ο Chmielecki αρνήθηκε να δεχτεί ότι ο γάμος του είχε τελειώσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ