Απειλεί ο Μεντβέντεφ: Αν οι Ουκρανοί καταλάβουν μέρος της «ρωσικής γης», η χρήση πυρηνικών όλων είναι μονόδρομος

Απειλεί ο Μεντβέντεφ: Αν οι Ουκρανοί καταλάβουν μέρος της «ρωσικής γης», η χρήση πυρηνικών όλων είναι μονόδρομος

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, δήλωσε πως η Μόσχα δεν θα διστάσει στιγμή να κάνει χρήση πυρηνικών όπλων αν οι Ουκρανοί επιτεθούν «σε ρωσική γη».

«Οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας γιατί δεν αφήνουν την ‘’παγκόσμια πυρηνική φωτιά’’ να φουντώσει. Αν οι Ουκρανοί καταλάβουν μέρος της «ρωσικής γης», δηλαδή τις κατεκτημένες από τη Ρωσία ουκρανικές περιοχές, η χρήση πυρηνικών όπλων είναι μονόδρομος», ανέφερε.

«Οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας γιατί δεν αφήνουν την ‘’παγκόσμια πυρηνική φωτιά’’ να φουντώσει» πρόσθεσε σε μήνυμά του στο Telegram, μετά τις επιθέσεις με drones στη Μόσχα όπου υπήρξε ένας τραυματίας.

«Αν φανταστούμε ότι η επίθεση των Ουκρομπαντεριστών με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ ήταν επιτυχής και καταλάμβαναν μέρος της γης μας, τότε θα έπρεπε, δυνάμει των κανόνων του διατάγματος του Προέδρου της Ρωσίας της 06/02 /2020, να προχωρήσουμε στη χρήση πυρηνικών όπλων. Απλώς δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Επομένως, οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας. Δεν αφήνουν την παγκόσμια πυρηνική φωτιά να φουντώσει» σχολίασε ακόμη ο Μεντβέντεφ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ