Μπάιντεν: Το Ισραήλ χάνει την υποστήριξη από τη διεθνή κοινότητα -Ο Νετανιάχου πρέπει να αλλάξει την κυβέρνηση

Μπάιντεν: Το Ισραήλ χάνει την υποστήριξη από τη διεθνή κοινότητα -Ο Νετανιάχου πρέπει να αλλάξει την κυβέρνηση

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι το Ισραήλ αρχίζει να χάνει υποστήριξη από τη διεθνή κοινότητα με τους βομβαρδισμούς αδιακρίτως της Λωρίδας της Γάζας, που έχουν σκοτώσει χιλιάδες Παλαιστίνιους αμάχους.

«Αρχίζουν να χάνουν αυτή την υποστήριξη», τόνισε ο Μπάιντεν μιλώντας στην Ουάσινγκτον σε μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων.

Μπάιντεν: Ο Νετανιάχου πρέπει να αλλάξει την σύνθεση της κυβέρνησής του

Παράλληλα ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου πρέπει να αλλάξει τη σύνθεση της κυβέρνησής του, στην οποία συμμετέχουν σκληροπυρηνικοί.

Αντιδράσεις για δηλώσεις Νετανιάχου

Αντιδράσεις εντός και εκτός Ισραήλ προκάλεσε μια δήλωση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου που φέρεται να συνέκρινε τις Συμφωνίες του Όσλο με τις επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Μιλώντας για τις διαφορετικές θέσεις του Ισραήλ και των ΗΠΑ για την μετά τον πόλεμο εποχή στη Λωρίδα της Γάζας, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός τόνισε: «Ναι, υπάρχει μια διαφωνία όσον αφορά την "επόμενη μέρα της Χαμάς" και ελπίζω ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία και εδώ», προσθέτει ο Νετανιάχου. «Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου: Δεν θα επιτρέψω στο Ισραήλ να επαναλάβει το λάθος του Όσλο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ