Βασιλιάς Κάρολος: H πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ και τα συμπεράσματα από το ταξίδι αστραπή του Χάρι

Βασιλιάς Κάρολος: H πρώτη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ και τα συμπεράσματα από το ταξίδι αστραπή του Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε για πρώτη φορά από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι πέταξε εσπευσμένα από τις ΗΠΑ στη Βρετανία για να δει από κοντά τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η δούκισσα του Σάσεξ ήταν χαμογελαστή και έδειχνε ευδιάθετη καθώς έκανε βόλτα με το αυτοκίνητό της, κοντά στο σπίτι της στο Μοντεσίτο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Μέγκαν έδειχνε χαλαρή πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου της, φορούσε ένα καπέλο του μπέιζμπολ και σκούρα, υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου, ενώ έπινε τον καφέ της καθώς οδηγούσε.

Ήταν η πρώτη φορά που φωτογραφήθηκε δημοσίως από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι έφυγε για το Λονδίνο για να επισκεφθεί τον άρρωστο πατέρα του.

Ο πρίγκιπας ξεκίνησε ένα ταξίδι για να δει πατέρα του μετά την ανακοίνωση ότι ο Κάρολος πάσχει από καρκίνο. Ο Χάρι, όπως έγινε γνωστό από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, είδε τον πατέρα του για μόλις 45 λεπτά.

Ο Κάρολος λέγεται ότι καθυστέρησε να πάει στη εξοχική του κατοικία στο Σάντριγχαμ με τη σύζυγό του επειδή περίμενε τον Χάρι να φτάσει από τις ΗΠΑ.

Το ταξίδι του Χάρι ήταν «αστραπή», καθώς έμεινε στην πατρίδα του μόλις 24 ώρες και κοιμήθηκε σε ξενοδοχείο. Έγινε ακόμα γνωστό πως δεν συνάντησε τον αδελφό του και διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ, ή τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση.

Ο 39χρονος Χάρι έφτασε στο Χίθροου λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι και επέστρεψε στο Λος Άντζελες το βράδυ της Τετάρτης. Ταξίδεψε χωρίς τα δύο μικρά παιδιά του, τον πρίγκιπα Άρτσι, τεσσάρων ετών, και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, δύο ετών.

Τα συμπεράσματα από το ταξίδι αστραπή του Χάρι

Η βασιλική συντάκτης Jennie Bond, μιλώντας στη dailymail, είπε πώς τα δυο αδέρφια είναι πιο αποξενωμένα από ποτέ. «Ο Γουίλιαμ έδειξε σήμερα ότι έχει αποκηρύξει τον Χάρι, δεν θέλει να τον γνωρίζει και πιθανότατα δεν τον συμπαθεί καν πια. Ο Χάρι απλά δεν είναι μέρος της ζωής του. Αυτό το χάσμα είναι τόσο βαθύ τώρα, και αυτό φάνηκε από την παρουσία του Χάρι εδώ και το γεγονός ότι δεν συναντήθηκαν. Το ρήγμα είναι τόσο βαθύ που πραγματικά αναρωτιέμαι αν μπορεί ποτέ, μα ποτέ να διορθωθεί».

Από την άλλη ο Richard Fitzwilliams, γνώστης θεμάτων που αφορούν στη βασιλική οιογένεια, υποστήριξε ότι το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι πραγματοποίησε το ταξίδι δείχνει ελπίδα για συμφιλίωση. «Η όλη κατάσταση έχει αλλάξει με τον καρκίνο. Το γεγονός ότι ο βασιλιάς έχει διαγνωστεί με κάτι που εκατομμύρια άνθρωποι γνωρίζουν ότι είναι απειλητικό για τη ζωή του έχει αλλάξει όλη τη σχέση μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και των Sussexes. Ο μόνος τρόπος για να καταπολεμήσει μια οικογένεια τον καρκίνο είναι να ενωθεί. Έχουν γίνει πολλά για τη διάρκεια της επίσκεψης του Χάρι και το πόσο γρήγορα έφυγε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι ο Χάρι ήρθε - και ο Κάρολος μοιράστηκε μαζί του τη διάγνωση. Αυτό που ήθελε ήταν να εκφράσει την υποστήριξή του, είναι μια εντελώς νέα κατάσταση», είπε στη dailymail.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ