Βραζιλία: Δολοφόνησε τη σύζυγό του επειδή τού δάγκωσε το δάχτυλο κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

Βραζιλία: Δολοφόνησε τη σύζυγό του επειδή τού δάγκωσε το δάχτυλο κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

Ο Μάρκος Παουλίνο ομολόγησε - αφού πρώτα παραδόθηκε - στην αστυνομία του Σάο Πάολο ότι μαχαίρωσε τη σύζυγό του, Τατιέλε ντε Κάσια, όταν εκείνη κοιμόταν στο σπίτι τους σε μία κωμόπολη και ο λόγος είναι πραγματικά απίστευτος.

Όπως ανέφερε ο δράστης, εκνευρίστηκε επειδή η 38χρονη σύζυγός του, τού δάγκωσε ένα από τα δάχτυλα του αριστερού του χεριού κατά τη διάρκεια του σεξ. Εκείνος, στη συνέχεια και αφού ολοκλήρωσαν την ερωτική πράξη, περίμενε μέχρι να την πάρει ο ύπνος και της επιτέθηκε με ένα κουζινομάχαιρο. Ο δολοφόνος είπε στους ερευνητές ότι είχε κάνει «χρήση κοκαΐνης» πριν σκοτώσει τη γυναίκα του, με την οποία άρχισε να βγαίνει ραντεβού τον Οκτώβριο του 2023, ενώ ξεκίνησαν να ζουν μαζί τον Ιανουάριο.

Οι Αρχές πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού και βρήκαν το άψυχο σώμα της Ντε Κάσια «με τραύματα στο στήθος και το λαιμό, που προκλήθηκαν από μαχαίρι», όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Δημόσιας Ασφάλειας του Σάο Πάολο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν τον Μάρτιο από το Φόρουμ Δημόσιας Ασφάλειας της Βραζιλίας, συνολικά 1.463 γυναίκες δολοφονήθηκαν το 2023, μια εκτίμηση που αντιστοιχεί σε 1,4 θανάτους για κάθε 100.000 γυναίκες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Βραζιλία έχει καταγράψει 10.655 δολοφονίες γυναικών από το 2015, όταν η κυβέρνηση ψήφισε νόμο που τις περιγράφει ως δολοφονίες «που προκαλούνται από ενδοοικογενειακή λόγω της κατάστασης του γυναικείου φύλου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ