Πυρά Αχτσιόγλου κατά Πολάκη και αιχμές για Κασσελάκη: «Ο ένας βρίζει, ο άλλος δεν καταδικάζει»

Πυρά Αχτσιόγλου κατά Πολάκη και αιχμές για Κασσελάκη: «Ο ένας βρίζει, ο άλλος δεν καταδικάζει»

Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε σήμερα η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

Μιλώντας το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και στους Νίκο Σβέρκο και Βούλα Κεχαγιά, άφησε αιχμές εναντίον του συνυποψηφίου της Στέφανου Κασσελάκη και παράλληλα του ζήτησε να αποκηρύξει τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος «καθυβρίζει τους πάντες».

Χαρακτηριστικά, η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχει ενότητα στο κόμμα, είπε ότι «η ενότητα είναι αναγκαία και για την επόμενη ημέρα. Επιδιώκουμε να πείσουμε την κοινωνία, να κερδίσουμε κάθε μέρα και περισσότερους στη βάση ενός πολιτικού σχεδίου. Σε ό,τι με αφορά, έχω αποδείξει πως λειτουργώ με όρους που διασφαλίζουν την ενότητα στον χώρο. Λειτουργώ πάντα για το καλό του χώρου, για να δώσουμε τη μάχη κατά της Δεξιάς».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις. Το ερώτημα της ενότητας δεν βαραίνει την από εδώ πλευρά, αλλά την από εκεί πλευρά. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να μη λέει ότι καταδικάζει αυτού του είδους τις επιθέσεις. Δεν μπορεί ο κ. Πολάκης να καθυβρίζει όποιον μιλάει ελληνικά και να μην τον αποδοκιμάζει».

«Όταν λέμε "θα τα αλλάξουμε όλα", πρέπει να λέμε και ποια, όχι μόνο συνθήματα»

Όπως δήλωσε και το βράδυ του πρώτου γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου, η μάχη μέχρι τις επόμενες κάλπες θα πρέπει να δοθεί με πολιτικούς όρους, και σήμερα στη συνέντευξή της στο «Κόκκινο» μίλησε για έλλειψη πολιτικού σχεδίου από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η πολιτική πρόταση του συνυποψηφίου μου, γι’ αυτό ζήτησα ντιμπέιτ. Υπάρχει ένα ερωτηματικό ως προς το πολιτικό σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη. Είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσει το περιεχόμενό του. Περιορίστηκε σε κάποια συνθήματα, όμως δεν μπορούμε να μένουμε στα συνθήματα. Όταν λέμε "θα τα αλλάξουμε όλα", πρέπει να λέμε και ποια. Απαιτείται γνωστοποίηση και ενημέρωση των θέσεων», είπε χαρακτηριστικά η Έφη Αχτσιόγλου.

«Εγώ μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη»

Και συνέχισε την επίθεσή της λέγοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί, σε αντίθεση με την ίδια, δεν έχει πολιτικό σχέδιο.

«Εγώ μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη γιατί έχουμε πολιτικό σχέδιο που μπορεί να διαμορφώσει πλειοψηφική δυναμική στην κοινωνία. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη γιατί δεν έχει πολιτικό σχέδιο. Χρειάζεται μια στοιχειώδης πολιτική εμπειρία. Με συνθήματα δεν κερδίζεται ο Μητσοτάκης», είπε.

Μάλιστα, κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να μην αρκεστούν στις διαβεβαιώσεις του συνυποψηφίου της «αφήστε το πάνω μου, το 'χω», γιατί, όπως είπε, «η Αριστερά δεν ήταν ποτέ με τέτοιου είδους αναθέσεις».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ