Αχτσιόγλου: Ζήτησα debate με τον Στέφανο Κασσελάκη ενόψει του β' γύρου για να μάθουμε τις θέσεις του

Αχτσιόγλου: Ζήτησα debate με τον Στέφανο Κασσελάκη ενόψει του β' γύρου για να μάθουμε τις θέσεις του

Για τις εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σήμερα το πρωί σε συνέντευξή της η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου ενόψει του δεύτερου γύρου όπου αναμένεται να αναμετρηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος εξασφάλισε στις πρώτες κάλπες.

«Είναι εξαιρετικά σημαντική η τεράστια συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες στις κάλπες για τον πρώτο γύρο των εκλογών. Υπάρχει πολύ μεγάλη αγανάκτηση ήδη για την πολιτική που ασκεί κυβέρνηση και αυτό εκφράστηκε με τη συμμετοχή στις κάλπες των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που έστειλε μήνυμα ενότητας», είπε η Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Σχετικά με την συνάντηση στην Βουλή, το πρωί της Τρίτης, ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Νίκο Παππά, που ήρθε τρίτος στον πρώτο γύρο, η υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που την Κυριακή θα μονομαχήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη για την διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα, είπε πως «Επικοινώνησα με τους τρεις συνυποψηφίους μου να τους ευχαριστήσω για τον αγώνα που έδωσαν».

Αχτσιόγλου για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, η Έφη Αχτσιόγλου ανέφερε ότι «μια προφανής διάθεση ανανέωσης που υπήρχε στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τους πολίτες μορφοποιήθηκε στην παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη. Ορθώς επισημαίνεται ότι φέρει στοιχεία μιας φρέσκιας παρουσίας και είχε μια αυξημένη καμπάνια στα social media. Θεωρώ ότι αυτήν την στιγμή πρέπει να επιμένουμε λίγο περισσότερο στο περιεχόμενο της πολιτικής, να συζητήσουμε πιο βαθιά τα πολιτικά ζητήματα, τι εισφέρει η δική του υποψηφιότητα και τι η δική μου».

Όπως είπε η κ. Αχτσιόγλου, «ζήτησα από τους Γραμματείς του κόμματος να γίνει ένα debate με τον κ. Κασσελάκη. Το ζήτησα από τους γραμματείας για να το ζητήσουν από τον κ. Κασσελάκη και να δούμε. Εγώ είμαι απολύτως ανοιχτή για το πότε να γίνει το debate, άλλωστε εγώ το ζήτησα».

«Τα συνθήματα στην πολιτική έχουν σημασία, συμπληρώνουν ένα αίτημα, αλλά πρέπει να εξειδικεύονται και να έχουν ένα πολιτικό περιεχόμενο, να λεμέ τι θέλουμε να κάνουμε. Δεν μπορούμε να μένουμε στα συνθήματα. Ο συνυποψήφιος μου λέει θα τα αλλάξουμε όλα. Τι εννοεί; Παραδείγματος χάρη, στα εξωτερικά θέματα, με την Τουρκία, τι θέση θα έχει; Τι θα αλλάξει ως προς την πολιτική μας θέση; Ως προς τα εργασιακά; Ως προς τα ιδιωτικά πανεπιστήμια; Εγώ έχω εκφράσει τις πολιτικές μου θέσεις για την οικονομία, την εργασία, την εξωτερική πολιτική. Δεν είμαι σε θέση να ξέρω ή να εκτιμήσω γιατί δεν το κάνει κι εκείνος, αλλά στην φάση που είμαστε, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, πρέπει να γίνει», τόνισε η κ. Αχτσιόγλου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ