Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν με αφορούν τα σχόλια για το πουκάμισο στη Βουλή - Τα παπαγαλάκια ήταν συμβολικά

Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν με αφορούν τα σχόλια για το πουκάμισο στη Βουλή - Τα παπαγαλάκια ήταν συμβολικά

Σε συναυλία που δόθηκε προς τιμήν του Δάκη που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο βρέθηκε χθες το βράδυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.


Τον ηθοποιό και βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες με τον ίδιο να απαντάει σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια που επέλεξε να φορέσει στην ορκωμοσία της νέας Βουλής.

«Δεν με αφορούν οι σχολιασμοί των άλλων ανθρώπων γιατί ακούω συνέχεια σχόλια από εδώ και από εκεί. Εγώ είμαι ο Σπύρος Μπιμπίλας και θα είμαι στη Βουλή έτσι όπως με γνωρίζετε. Δεν πρόκειται να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι και θα αγωνίζομαι με τον τρόπο που έχω αγωνιστεί. Όσον αφορά στα παπαγαλάκια, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ζω με πολλούς παπαγάλους, ό,τι αγαπάω τα ζώα και η Πλεύση Ελευθερίας θα αγωνιστεί και για τα ζώα. Ήταν συμβολικό το πουκάμισό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ