Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Δόθηκε παράταση μίας ώρας, στις 9 κλείνουν οι κάλπες -Μεγάλη η συμμετοχή, ξεπέρασε τις 120.000

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Δόθηκε παράταση μίας ώρας, στις 9 κλείνουν οι κάλπες -Μεγάλη η συμμετοχή, ξεπέρασε τις 120.000

Με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνά τις προσδοκίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή νέου πρόεδρου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποφασισθεί να δοθεί παράταση μίας ώρας στην εκλογική διαδικασία, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται σύντομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάλπες θα κλείσουν στις 9 το βράδυ και όχι στις οκτώ όμως ήταν προγραμματισμένο, καθώς η συμμετοχή ξεπέρασε το προσδοκώμενο και σε πολλά εκλογικά κέντρα έχουν σχηματιστεί ουρές και μεγάλη αναμονή. Με την παράταση επομένως θέλει η Κουμουνδούρου να δώσει την ευκαιρία σε όσους το δυνατόν περισσότερους πολίτες το επιθυμούν, να εκφράσουν την προτίμησή τους για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπλη.

Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν πως οι ψηφοφόροι ξεπέρασαν τις 120.000 γύρω στις 7 το απόγευμα, ενώ εντυπωσιακή είναι και η εγγραφή νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ που υπολογίζεται ότι μέχρι τις 18:00, ενώ η συμμετοχή ήταν στις 112.000, ανέρχονταν σε πάνω από 30.000.

Στην Κουμουνδούρου πλέον εκτιμούν ότι η συμμετοχή θα φθάσει ενδεχομένως και θα ξεπεράσει τις 140.000. Με τη μεγάλη αυτή συμμετοχή και τη μεγάλη εγγραφή νέων μελών το αποτέλεσμα -που θα γνωρίζουμε τα μεσάνυχτα- καθίσταται ανοιχτό.

Σε ποια εκλογικά κέντρα ξεπεράστηκε η περσινή προσέλευση

Μεγαλύτερη προσέλευση παρατηρείται όπως είναι λογικό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ μεγάλη είναι η συμμετοχή και στην Κρήτη.

Μάλιστα σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία στο Χαλάνδρι, τη Νέα Σμύρνη, το Αλιβέρι τις Συκιές και τη Σπάρτη, η συμμετοχή είναι ήδη μεγαλύτερη σε σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές του 2022.

Το ίδιο και στη Θεσσαλία, όπου σύμφωνα με πληροφορίες και παρά τη δύσκολη κατάσταση στην περιοχή έχουν προσέλθει στις κάλπες πάνω από 5.500 πολίτες. Και πάλι περισσότεροι από ό,τι πέρυσι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέχρι χθες είχαν τυπωθεί 240.000 ψηφοδέλτια, ενώ νέα τυπώθηκαν σήμερα.

Τα αποτελέσματα αναμένονται πλέον αργά το βράδυ. Με το δεδομένο ότι οι κάλπες θα έκλειναν στις 20:00 υπήρχε η εκτίμηση ότι ξεκάθαρη εικόνα για το εκλογικό αποτέλεσμα θα υπήρχε στις 23:00. Τώρα με την παράταση το πιθανότερο είναι ότι θα πάρει παράταση και η ανακοίνωση του αποτελέσματος!

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ