«Εσωτερικός ανασχηματισμός»: Μετακομίζει στο Μαξίμου ο Βορίδης, συνεπικουρούμενος από τον Στ. Κουτνατζή

«Εσωτερικός ανασχηματισμός»: Μετακομίζει στο Μαξίμου ο Βορίδης, συνεπικουρούμενος από τον Στ. Κουτνατζή

Με «εσωτερικές μεταγραφές» όπως όλα δείχνουν θα καλυφθεί το κενό που άφησαν στο μέγαρο Μαξίμου ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Γιάννης Μπρατάκος μετά τις παραιτήσεις τους το απόγευμα της Πέμπτης.

Τη θέση και τις αρμοδιότητες του κ. Παπασταύρου αναμένεται να καλύψει ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο οποίος «πήρε στην πλάτη του» επί τριήμερο την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Ο κ. Βορίδης θα μετακομίσει μάλιστα στο μέγαρο Μαξίμου, καθώς ως τώρα φιλοξενούνταν σε άλλο κτίριο.

Τον κ. Βορίδη θα συνεπικουρεί παρέχοντας υποστήριξη επί του νομοθετικού έργου, ο νυν γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου επί Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων Στέλιος - Ιωάννης Κουτνατζής.

Μάλιστα ο κ. Κουτνατζής ήταν και... προκάτοχος του κ. Μπρατάκου: Μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, τον Αύγουστο του 2022, είχε αναλάβει για έναν μήνα τις αρμοδιότητές του, μέχρι να τοποθετηθεί στη θέση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης ο Γιάννης Μπρατάκος.

Ως προς την θέση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γ. Μπρατάκου δεν έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ