Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: Επαναφέρει την κομματική πειθαρχία ο Κασσελάκης

Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: Επαναφέρει την κομματική πειθαρχία ο Κασσελάκης

Τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ επέφερε η αναδίπλωση Κασσελάκη στο θέμα της κομματικής πειθαρχίας για τα ομόφυλα ζευγάρια. Έτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι όποιος καταψηφίσει θα διαγραφεί!

Σε ανάρτησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης «προς αποφυγή παρεξηγήσεων» όπως αναφέρει επαναφέρει την αρχική του άποψη για κομματική πειθαρχία καθώς «δε νοείται Βουλευτής Αριστερού κόμματος να στέκεται ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική πρόοδο». Ταυτόχρονα σημειώνει ότι όταν δει το ν/σ της ΝΔ θα πει την άποψή του σημειώνοντας: «Εάν αυτό προωθεί ουσιαστικά την ισότητα, ακόμα και ατελώς, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσει. Σε αυτό το σενάριο, εάν παρεκκλίνει ένας Βουλευτής από τον δρόμο της πρόοδου και της ισότητας, θα πάρω τις ανάλογες αποφάσεις».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων:

1) Δεν έχουμε δει ούτε μία λέξη από αυτό που θέλει να φέρει η ΝΔ προς διαβούλευση. Η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στη διάθεση της κυβέρνησης και έχει κατατεθεί από όλους τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

2) Δε νοείται Βουλευτής Αριστερού κόμματος να στέκεται ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα και την κοινωνική πρόοδο.

Όταν δω το νομοσχέδιο της ΝΔ, θα σας δημοσιοποιήσω την άποψή μου. Αδιαμεσολάβητα και με ειλικρίνεια, όπως πάντα.

Εάν αυτό προωθεί ουσιαστικά την ισότητα, ακόμα και ατελώς, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσει. Σε αυτό το σενάριο, εάν παρεκκλίνει ένας Βουλευτής από τον δρόμο της πρόοδου και της ισότητας, θα πάρω τις ανάλογες αποφάσεις».

Ωστόσο, νωρίτερα, η εμφάνιση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη προκάλεσε σύγχυση καθώς σε συνέντευξή της έσπευσε να υποστηρίξει ότι ο κ. Κασσελάκης δεν μίλησε για κομματική πειθαρχία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ