ΚΥΣΕΑ στις 11 το πρωί υπό τον πρωθυπουργό - «Κλείδωσε» ο Δημήτρης Χούπης για νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ

ΚΥΣΕΑ στις 11 το πρωί υπό τον πρωθυπουργό - «Κλείδωσε» ο Δημήτρης Χούπης για νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Στις 11:00, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το ΚΥΣΕΑ συνεδριάζει καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επίκεινται κρίσεις τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στα Σώματα Ασφαλείας. Έτσι, το βασικό θέμα που θα απασχολήσει το ΚΥΣΕΑ είναι το όνομα του διαδόχου του Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, του οποίου η θητεία μετά από τέσσερα χρόνια ολοκληρώνεται.

«Κλείδωσε» ο Δημήτρης Χούπης για νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Εδώ και μέρες Μαξίμου και Πεντάγωνο φαίνεται να έχουν καταλήξει στα πρόσωπα που θα ηγηθούν των όπλων, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth. Όπως πρώτη η στήλη έχει αποκαλύψει, για τη θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ έχει «κλειδώσει» ο νυν διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, αντιστράτηγος Δημήτρης Χούπης.

«Μέσα στη μέρα θα μάθουμε και ποιοι θα ηγηθούν σε Στρατό, Αεροπορία και Ναυτικό, με τις πληροφορίες να επιμένουν ότι οδεύουμε προς τις πιο σοβαρές κρίσεις σε επίπεδο αξιολόγησης των τελευταίων χρόνων. Επί τη ευκαιρία, να σας πω ότι από μια πηγή που βρίσκεται κοντά στον πρωθυπουργό έμαθα ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας υπήρξε συνεργασία μακράς διαρκείας (όπως είναι λογικό) με τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Δένδια, που έχει ασχοληθεί προσωπικά με τις επιλογές των νέων Αρχηγών», συμπληρώνει η στήλη Big Mouth.

Η στήλη Big Mouth είχε αποκαλύψει στις 9 Ιανουαρίου πως «όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, αντιστράτηγος Δημήτρης Χούπης. Μιλάμε για έναν αξιωματικό που διαθέτει, όπως λέγεται, όλα τα φόντα για να ηγηθεί των Ενόπλων Δυνάμεων. Για την ιστορία και μόνο, να σας πω ότι ο στρατηγός Χούπης έλκει την καταγωγή του από τη Νέα Κερδύλλια Σερρών. Είναι δηλαδή κάτι σαν συγχωριανός των Καραμανλήδων».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ