Μητσοτάκης από την Κοζάνη: Η Μακεδονία στέλνει το μήνυμα της αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας

Μητσοτάκης από την Κοζάνη: Η Μακεδονία στέλνει το μήνυμα της αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκληρώνει την σημερινή περιοδεία του με την ομιλία του στη Κοζάνη.

Ο πρωθυπουργός μετά την επίσκεψή του σε Καστοριά και Πτολεμαΐδα, ολοκληρώνει την σημερινή του ατζέντα στην Κοζάνη όπου μιλά στο στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο της πόλης. Η περιοδεία του στην Δυτική Μακεδονία θα συνεχιστεί και αύριο, Τρίτη.

Ξεκινώντας την ομιλία του, είπε ο πρωθυπουργός:

«H Κοζάνη στέλνει ηχηρό μήνυμα που ακούγεται σε όλη τη Δυτική Μακεδονία και αντηχεί σε όλη τη χώρα. Καθώς μπαίνουμε σε καιρό εκλογών στέλνουμε το μήνυμα της αυτοδύναμης Ελλάδας, της αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Το μήνυμα αυτό το στέλνετε εσείς οι Μακεδόνες. Το μήνυμα της νίκης. Για να θεμελιώσουμε ένα καλύτερο αύριο. Να ξέρετε ότι η περιοχή σας έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Γνωρίζεται πόσες δυσκολίες περάσαμε και ξεπεράσαμε μαζί τα τελευταία 3,5 χρόνια. Πρώτα με τις παράνομες μεταναστευτικές ροές. Μετά με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και την ακρίβεια που ακολούθησε, αλλά και σε μόνιμη βάση τις προκλήσεις της Τουρκίας.

Ποτέ στην ιστορία μεταπολίτευσης δε κλήθηκε μια κυβέρνησης να χειριστεί τόσες αλλεπάλληλες καταιγίδες σε τόσο μικρό διάστημα. 

Χάρη στη στήριξή σας, η κοινωνία έμεινε όρθια και έκανε και τολμηρά βήματα μπροστά ώστε να είναι πιο δυνατή, οικονομικά, κοινωνικά και γεωπολιτικά. Είμαστε πρωταγωνιστές και όχι ουραγοί στην Ευρώπη.

Θέλω να σταθώ στους Ελληνες διασώστες που έδωσαν μάχη να σώσουν ζωές στην Τουρκία. Αυτοί πήγαν νύχτα απέναντι, όχι για να απειλήσουν, αλλά για να βοηθήσουν. Δεν υπήρχε πιο ισχυρή εικόνα από Ελληνα κι έναν Τούρκο διασώστη να σώζουν μαζί μία ζωή. Η πατρίδα μας ήταν πάντα μία δύναμη ειρήνης.»

Δείτε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ