Νέο βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok: Αποκαλύπτει το τι γίνεται στις συναντήσεις των 27 στις Βρυξέλλες

Νέο βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok: Αποκαλύπτει το τι γίνεται στις συναντήσεις των 27 στις Βρυξέλλες

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέβασε νέο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, αποκαλύπτοντας τι γίνεται στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια μιας Συνόδου Κορυφής των ηγετών της ΕΕ.

Ο κ. Μητσοτάκης, όπως φαίνεται στο βίντεο, συναντάει τον ομόλογό του στο Λουξεμβούργο και του ζητάει να πει κάτι στα ελληνικά.

«Καλημέρα, καλά, μια χαρά, ευχαριστώ πολύ», του απαντάει ο Ξαβιέ Μπετέλ με τον Έλληνα πρωθυπουργό να τον ρωτάει αν επιθυμεί να προσθέσει κάτι ακόμα. «Χρόνια Πολλά» λέει ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.

Στο επόμενο στιγμιότυπο του βίντεο, ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στα γραφεία της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Ο πρωθυπουργός ακούγεται να λέει: «Υπάρχει μια ατζέντα, έχουμε πολλά θέματα να συζητήσουμε». Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, Βραΐλας Ιωάννης (Πρέσβης/Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην ΕΕ) και Αριστοτελία Πελώνη (Σύμβουλος σε Διεθνή Θέματα και Σχέσεις με Διεθνή ΜΜΕ) κάνουν μια μικρή ξενάγηση στον χώρο παρέχοντας ορισμένες πληροφορίες για τη Σύνοδο, πριν το τετ α τετ Μητσοτάκη με την πρόεδρο της Κομισιόν και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

@kyriakosmitsotakis_

Τι γίνεται στις Βρυξέλλες 🇧🇪❓

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Ο τρόπος διεξαγωγής της συζήτησης των «27»

Στη συνέχεια του βίντεο ο πρωθυπουργός ακούγεται να λέει: «Κάναμε ένα διάλειμμα και μιλήσαμε με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής. Τώρα μπαίνουμε ξανά μέσα και αφήνουμε τα τηλέφωνα κλειδωμένα σε ένα ερμάριο». Μετά αναφέρεται λεπτομερώς στον τρόπο διεξαγωγής της συζήτησης των «27».

«Περισσότερα χρήματα από την ΕΕ για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών», αποκάλυψε ότι ζήτησε σε επιστολή μαζί με τους προέδρους και πρωθυπουργούς των Μεσογειακών χωρών από τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εκφράζει το πόσο σημαντικά για την Ελλάδα είναι τα όσα διαδραματίζονται στις Βρυξέλλες.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ