Ο Μητσοτάκης δίνει το χρίσμα στον Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής

Ο Μητσοτάκης δίνει το χρίσμα στον Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς θα είναι ο εκλεκτός την ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Πρόκειται για προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα όσοι γνωρίζουν το σχετικό παρασκήνιο αναφέρουν ότι πρόκειται για μια ιδέα που είχε συζητηθεί μεταξύ των δυο ανδρών και πριν από 1,5 χρόνο. Ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις που σχετίζονται με τον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι την επανάφερε στο προσκήνιο. Έτσι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο το αργότερο την Τρίτη θα υπάρξει συνάντηση του Μητσοτάκη - Χαρδαλιά, όπου και θα επισημοποιηθεί η «κάθοδος» του δεύτερου στην περιφέρεια Αττικης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες αργά το απόγευμα ο υφυπουργός Άμυνας πέρασε την πλαϊνή πόρτα του Μαξίμου, έχοντας συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο. Όπως υποστηρίζουν οι γνωρίζοντες το σχετικό παρασκήνιο επι της ουσίας ο στενός συνεργάτης συζήτησε με τον φερόμενο ως υποψήφιο (πλέον) περιφερειάρχη Αττικής με το χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος, μια σειρά από διαδικαστικά θέματα, που απορρέουν από την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Η υποψηφιότητα Χαρδαλιά ανέφεραν αξιόπιστες κυβερνητικές πήγες «είναι επι της ουσίας μια υποψηφιότητα Μητσοτάκη», με δεδομένη την διαχρονική εμπιστοσύνη που τρέφει στο πρόσωπο του υφυπουργού Άμυνας ο πρωθυπουργός. Και επειδή κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας συζητήθηκε εκτενώς το ενδεχόμενο να λάβει το γαλάζιο χρίσμα για την περιφέρεια Αττικής ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, αξίζει να σημειωθεί η πληροφορία, που θέλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είχε συνομιλήσει από νωρίς το πρωί με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Στο μεταξύ ο νυν περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση και αποδεκτή πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την κούρσα, αποσύροντας την υποψηφιότητα του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ