«Πυρά» Οικονόμου προς Τσίπρα: Υιοθετεί τις αθλιότητες Γιαννάκου - Eμετικό το hashtag #vipΜΕΘ

«Πυρά» Οικονόμου προς Τσίπρα: Υιοθετεί τις αθλιότητες Γιαννάκου - Eμετικό το hashtag #vipΜΕΘ

Συμπληρώνει πως τις εν λόγω «αθλιότητες» απορρίπτει η ιατρική κοινότητα και αρνείται, όπως λέει «προς τιμήν του, να στηρίξει ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξανθός».


«Πυρά» εναντίον του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου με αφορμή την ανάρτησή του σχετικά με τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ για τις ΜΕΘ, η οποία συνοδεύτηκε με το #vipΜΕΘ.

Ειδικότερα, όπως λέει ο κ. Οικονόμου «ο κ. Τσίπρας υπέπεσε σε μέγιστο πολιτικό και ηθικό ολίσθημα, υιοθετώντας ουσιαστικά τις αθλιότητες του κ Γιαννάκου», ενώ συμπληρώνει πως τις εν λόγω «αθλιότητες» απορρίπτει η ιατρική κοινότητα και αρνείται, όπως λέει «προς τιμήν του, να στηρίξει ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξανθός».

Τέλος, ο κ. Οικονόμου τονίζει πως «αν (σ.σ. ο κ. Τσίπρας) δεν ανακαλέσει άμεσα, θα αποδείξει ότι η συκοφαντία και η χυδαιότητα είναι ο μόνος τρόπος αντιπολίτευσης που του απέμεινε».

Ολόκληρη η δήλωση του κυβερνητικού Εκπροσώπου

Με τη χθεσινοβραδυνή του ανάρτηση -η οποία συνοδεύεται από το εμετικό #vipΜΕΘ- ο κ. Τσίπρας υπέπεσεσε μέγιστο πολιτικό και ηθικό ολίσθημα, υιοθετώντας ουσιαστικά τις αθλιότητες του κ Γιαννάκου. Αθλιότητες που απορρίπτει η ιατρική κοινότητα και αρνείται, προς τιμήν του, να στηρίξει ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξανθός.

Ο κ. Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να αναφέρει έναν έστω ιατρό που αποφάσισε ποιος θα εισαχθεί σε ΜΕΘ ύστερα από πολιτική εντολή. Αν δεν ανακαλέσει άμεσα, θα αποδείξει ότι η συκοφαντία και η χυδαιότητα είναι ο μόνος τρόπος αντιπολίτευσης που του απέμεινε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ