Τσίπρας σε Κασσελάκη στη Βουλή: Σε μεγάλες δυσκολίες η ελληνική κοινωνία, να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα

Τσίπρας σε Κασσελάκη στη Βουλή: Σε μεγάλες δυσκολίες η ελληνική κοινωνία, να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στη Βουλή του Αλέξη Τσίπρα με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στη Βουλή συνοδευόμενος από τον Ευάγγελο Αποστολάκη, ενώ στη Βουλή τον περίμενε ο Βασίλης Κόκκαλης. Έξω από το γραφείο ήταν και ο Ευ. Αντώναρος. Τετ-α-τετ με τον Αποστολάκη στον διάδρομο είχε και ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, διπλωματικός σύμβουλος του Α. Τσίπρα.

Τσίπρας: Οι χαρές δεν είναι περίσσιες στην πολιτική

Ο Αλέξης Τσίπρα ευχήθηκε συγχαρητήρια, με τον Στέφανο Κασσελάκη να τον ευχαριστεί εγκάρδια. «Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος, έτσι λέμε εδώ πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση γιατί θα σου χρειαστεί. Το μόνο που έχω να σου πω είναι να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες και πολλές, να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι σημαντικές. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες και πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα και με συντροφικότητα» είπε και πρόσθεσε πως κρατά τη φράση που είπε ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως στο ΝΒΑ.

«Έτσι είναι στους πολέμους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος δεν είναι τίποτα, στους συντρόφους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος είναι πρώτος» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Να χαρείς αυτές τις ημέρες γιατί οι χαρές δεν είναι περίσσιες στην πολιτική», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας στον Στέφανο Κασσελάκη στο σύντομο διάλογό τους.
«Θερμά συγχαρητήρια από κοντά. Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Θα σου χρειαστεί. Έτσι λέμε εδώ, πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Να χαρείς αυτές τις ημέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε μεγάλες δυσκολίες. Ενότητα και συντροφικότητα. Κρατάω τη φράση που είπες πως στους συντρόφους κι ο δεύτερος είναι πρώτος».

Στην αντιφώνηση, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε πως «εσείς έχετε μεγαλύτερη εμπειρία από μένα», με τον Αλέξη Τσίπρα να σχολιάζει: «Κι εσύ από μπέιζμπολ».

Ολόκληρος ο διάλογος Τσίπρα - Κασσελάκη


Τσίπρας: Θερμά συγχαρητήρια και από κοντά, εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Έτσι λέμε εμείς εδώ. Πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, να ξέρεις όποιος μπαίνει στην πολιτική, οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι πολλές. Μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που υπάρχει. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Με ενότητα και συντροφικότητα κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους. Ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως το NBA.

Κασσελάκης: Μάλλον βλέπεις περισσότερο NBA από εμένα.

Τσίπρας: Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω μπέιζμπολ.

Κασσελάκης: Έτσι είναι στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο πρώτος είναι πρώτος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ