Συνάντηση Κασσελάκη με Ανδρουλάκη στη Βουλή - Να λάμψει η αλήθεια στο θέμα των υποκλοπών

Συνάντηση Κασσελάκη με Ανδρουλάκη στη Βουλή - Να λάμψει η αλήθεια στο θέμα των υποκλοπών

Τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, είχε ζητήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο των θεσμικών επαφών που κάνει μετά την ανάληψη της προεδρίας.

Οι δύο άνδρες είχαν ένα διάλογο μπροστά στις κάμερες.

Κασσελάκης: Γειά σου Νίκο. Πάλι σε καναπέ κάθομαι…

Ανδρουλάκης: Συγχαρητήρια γαι την εκλογη σου. Χαίρομαι πάρα πολύ γαι τη συζήτηση. Να συναντάμε όλοι οι αρχηγοί μεγάλα θέματα, όπως ακρίβεια, εθνικά θέματα, κρίσιμη συγκυρία, χαίρομαι, να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας, πεδίο έμπιστοσυνης και συναινεσεως.

Κασσελάκης: Ο κόσμος θέλει λύσεις. Το πιο προοδευτικό πράγμα είναι να λάμψει η αλήθεια στο θέμα των υποκλοπών

Ανδρουλάκης: Από πέρυσι όταν ξεκίνησε η περιπέτεια προσπαθήσαμε να το αναδείξουμε με θεσμικό τρόπο. Αγωνία πρωθυπουργού να πετύχει συγκάλυψη. Προσωπική επίθεση Μητσοτάκη στον κ.Ραμμο. Θα καταφέρουμε να μην υπάρξει συγκάλυψη και οι υπεύθυνοι του παρακράτους να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Κασσελάκης: Πως είναι δυνατόν να γίνεται αυτό με τα ⅗ στην Διάσκεψη και να μην προσπαθούν να υπάρχει μια ευρύτερη συναίνεση όπως προβλέπει το Σύνταγμα;

Ανδρουλακης: Μπορούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες να διασφαλιστεί ότι η εκπροσώπηση τβ ανεξάρτητων αρχών είναι σεβαστή πάνω απο όλα όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε Ράμμο και Μενουδάκο

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, πραγματοποίησε συναντήσεις με τους προέδρους της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών και της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Χρήστο Ράμμο και Κωνσταντίνο Μενουδάκο.

Οι συναντήσεις αυτές είχαν ως αντικείμενο τα νέα στοιχεία για το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και στις κυβερνητικές αναφορές στον πρόεδρο και τα μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά το πέρας της συνάντησης με τον Χρήστο Ράμμο δήλωσε σε εκπροσώπους του Τύπου, αφού τους ευχαρίστησε για την υπομονή τους, πως «έχω έντονους προβληματισμούς για την ποιότητα της Δημοκρατίας μας. Θα αναφερθώ σε αυτούς λίγο αργότερα σήμερα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ