ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκης στο πλευρό του Χάρη Δούκα για τον Δήμο Αθηναίων

ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκης στο πλευρό του Χάρη Δούκα για τον Δήμο Αθηναίων

Τη μάχη των τελευταίων ωρών δίνουν τα επιτελεία ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή με τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σχετικά με τον δήμο της Αθήνας, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σχετικά με την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος στηρίζεται από τη ΝΔ, ενώ ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον ίδιον τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη μάλιστα να έχει προβεί σε δηλώσεις υποστήριξης.

Δούκας: Δεν θέλω να πάρω τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ

Καλεσμένος της πρωινής εκπομπής του OPEN, ο κ. Δούκας θέλησε να πάρει αποστάσεις από τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας πιθανόν μετρήσει ότι προκαλεί περισσότερη φθορά παρά οφέλη στην υποψηφιότητά του.

Όπωςτόνισε χαρακτηριστικά, «δεν θέλω να πάρω τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτοδιοικητική η πρόταση και νομίζω ότι στην αυτοδιοίκηση δεν έχουμε χρώματα και κόμματα και θέλω να πάρω τις ψήφους των Αθηναίων που πιστεύουν στα προγράμματά μας».

«Αν αυξηθεί η συμμετοχή έχουμε αυξημένες ελπίδες να κερδίσουμε. Η χαμηλή συμμετοχή του α' γύρου ήταν η πολύ κακή επίδοση του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη και ο ισχυρισμός ότι θα κάνει περίπατο, ότι θα βγει από την πρώτη Κυριακή. Τώρα όμως είμαστε σε ένα δίλημμα μπροστά, ή θα συνεχίσουμε 5 χρόνια με τον κ. Μπακογιάννη, που δεν λύνει προβλήματα και δημιουργεί και νέα ή θα έχουμε μια άλλη επιλογή, τη δική μας και νομίζω ότι μπορούμε να ξεσηκώσουμε πολύ περισσότερο κόσμο, οπότε τους καλώ να έρθουν για να νικήσουμε».

Δημοσιογράφος: Μετά το ντιμπέιτ που κάνατε στην ΕΡΤ σας κατηγορούν ότι κρατήσατε μια μεσοβέζικη στάση, για τις κάμερες, για το μετρό στα Εξάρχεια, για το λόφο του Στρέφη, επειδή θέλετε να πάρετε ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ακροαριστερούς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)»

Χ.Δ. Να πούμε καταρχάς ότι δεν θέλω να πάρω τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτοδιοικητική η πρόταση και νομίζω ότι στην αυτοδιοίκηση δεν έχουμε χρώματα
και κόμματα και θέλω να πάρω τις ψήφους των Αθηναίων που πιστεύουν στα προγράμματα μας».

Δημοσ: Έχετε όμως από τον κ. Ζαχαριάδη στήριξη...

Χ.Δ. Βεβαίως, και τον ευχαριστώ πάρα πολύ

Χ.Δ. Και ο κ. Κασσελάκης είπε χθες να στηριχθεί η υποψηφιότητά σας

Χ.Δ. Ναι.

Κασσελάκης: Οι πολίτες να υποστηρίξουν τον κύριο Δούκα στον δεύτερο γύρο

Μόλις χθες, ο κ. Κασσελάκης, τρεις ημέρες πριν το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών έδωσε μία μη προγραμματισμένη συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», όπου στάθηκε ιδιαίτερα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, καλώντας και πάλι τους πολίτες να στηρίξουν για τον δήμο της Αθήνας τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα.

«Μακάρι να υποστηρίξουμε τον κύριο Δούκα στον δεύτερο γύρο. Συγχαρητήρια στον κύριο Ζαχαριάδη που έδωσε έναν εξαιρετικό αγώνα για το κόμμα μας υπό πολύ δύσκολες πολιτικές συνθήκες. Είμαι περήφανος για αυτόν».

Επιπλέον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωνε πως «οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι πάει να πει ενσυναίσθηση, το να νιώθεις μέσα σου. Σε όλη αυτή την πολιτική του μπλε κράτους, από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες και τους δήμους είναι το άκρον άωτον της εξάρτησης και της δηθενιάς. Πρέπει να τα αλλάξουμε, πρέπει να χτίσουμε από κάτω προς τα πάνω με ανθρώπους που έχουν γείωση στην κοινωνία, που έχουν όρεξη και καθαρά χέρια».

«Καθαρή και ολόθερμη στήριξη»

Την καθαρή και ολόθερμη στήριξη στον Χάρη Δούκα εξέφρασε και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ