ΑΕΚ: Για πάντα «κιτρινόμαυρος» ο Μάνταλος! Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2026

ΑΕΚ: Για πάντα «κιτρινόμαυρος» ο Μάνταλος! Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2026

Κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας θα παραμείνει ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους για ακόμα δύο χρόνια, καθώς η προηγούμενη συμφωνία ήταν ως το καλοκαίρι του 2024. Ο Πέτρος Μάνταλος θα συμπληρώσει 13 χρόνια συνεχής παρουσίας στην ΑΕΚ, με την οποία έχει δημιουργηθεί μια αμοιβαία σχέση αγάπης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πέτρο Μάνταλο. Ο διεθνής Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.

Η εφετινή είναι η 10η διαδοχική σεζόν για τον Πέτρο Μάνταλο με τα κιτρινόμαυρα. Συμφώνησε με την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2013, όταν αυτή αγωνιζόταν ακόμη στην 3η κατηγορία και φόρεσε τη φανέλα της ένα χρόνο αργότερα αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μέχρι σήμερα έχει παίξει σε 332 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και μετρά 62 γκολ και 95 ασίστ. Έχει πανηγυρίσει με την ΑΕΚ την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2016, του Πρωταθλήματος το 2018 και του νταμπλ το 2023.

Πέτρο, σου ευχόμαστε από καρδιάς ακόμη περισσότερους τίτλους και επιτυχίες με τον δικέφαλο στο στήθος!»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ