Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Είναι καλύτερο για όλους που φεύγω από τον Ολυμπιακό - Μια τιμωρία μάς αφαίρεσε την ευκαιρία να είμαστε στην κορυφή

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Είναι καλύτερο για όλους που φεύγω από τον Ολυμπιακό - Μια τιμωρία μάς αφαίρεσε την ευκαιρία να είμαστε στην κορυφή

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποτελεί παρελθόν, ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του, πάντως ο Ισπανός προπονητής φεύγει σαν φίλος από το Φάληρο, όπως γίνεται πρόδηλο με την ανάρτησή του.

Συγκεκριμένα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τόνισε ότι είναι "καλύτερο για όλους" που φεύγει, ενώ ο δρόμος, αν και όχι μακρύς, ήταν επίπονος καθώς ο Ολυμπιακός θα είχε την ευκαιρία να βρίσκεται στην κορυφή, αν δεν τιμωρούνταν για τα συμβάντα στο παιχνίδι της 22ης Οκτωβρίου με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Επιπλέον, υπενθύμισε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γουέστ Χαμ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων στο Europa League.

Η ανάρτηση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ένας προπονητής κυνηγά πάντα νέα πρότζεκτ, ανθρώπους, φιλοδοξίες και εμπειρίες. Με αυτό κατά νου, η ομάδα μου και εγώ ήρθαμε στον Πειραιά για να αναλάβουμε μια ομάδα "Θρύλο". Σήμερα στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να συνεχίσω αυτό το έργο στον Ολυμπιακό αλλά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για όλους.

Σε αυτό το αντίο θέλω να θυμηθώ τις πολλές καλές στιγμές όπως η πρόκριση στο Europa League, η νίκη επί της Γουέστ Χαμ και οι πολυάριθμες νίκες στο πρωτάθλημα. Και την ευτυχία να είσαι μέρος ενός τόσο μεγάλου, φιλόδοξου συλλόγου.

Αν και δεν ήταν μακρύς ο δρόμος, ήταν ένας έντονος, επίπονος γεμάτος με απροσδόκητες καταστάσεις και εμπόδια (συμπεριλαμβανομένης μιας τιμωρίας που αφαίρεσε την πιθανότητα να έχουμε 4 ακόμη βαθμούς που θα μας κρατούσαν στην κορυφή της βαθμολογίας) αλλά σηκωθήκαμε για να τους αντιμετωπίσουμε βάζοντας πρώτα τις αρχές μας.

Το να φύγω από ένα έργο είναι πάντα δύσκολο, αλλά θέλω να ευχαριστήσω μερικούς ανθρώπους καθώς αποχαιρετώ: Όλους όσοι μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτού του συλλόγου, τους παίκτες (μια ομάδα ανθρώπων και επαγγελματιών που έχουν δείξει μεγάλη αφοσίωση), όλους τους εργαζόμενους στον σύλλογο και φυσικά τους φιλάθλους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ