Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Tρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης -Τέλος η συμμετοχή

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Tρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης -Τέλος η συμμετοχή

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε πως εντοπίστηκαν κι άλλα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από σχετικό έλεγχο που διεξήχθη, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Χθες η ΕΟΕ ενημέρωσε πως αθλήτρια από την ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ενώ πριν από μερικές ημέρες και η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η 26χρονη αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, εντοπίστηκε θετική στον ιό.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει ότι βρέθηκαν τρία νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από τον έλεγχο που έγινε.

Και οι τρεις αθλήτριες που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, θα αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και θα συνεχίσουν τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας.

H συγκεκριμένη ομάδα από την πρώτη μέρα της διαμονής της στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ήρθε σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής για ευνόητους λόγους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης. Η ΕΟΕ είναι συνεχώς στο πλευρό των αθλητριών και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS