Europa League: Η κακιά στιγμή καταδίκασε την ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ

Europa League: Η κακιά στιγμή καταδίκασε την ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν νίκησε η Μαρσέιγ την ΑΕΚ 3-1 στο παιχνίδι του «Βελοντρόμ» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, αλλά έχασε η ΑΕΚ από τη Μαρσέιγ. Ούτε τούτο θα ήταν ακριβές, όπως δεν θα ήταν και οτιδήποτε προδηλοί επιπολαιότητα.

Αν η ΑΕΚ ηττηθηκέ, ήταν επειδή ένα ατομικό λάθος την πρόδωσε. Ήταν το 55’, όταν ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, εκπληκτικός τόσο στο 3-2 της πρεμιέρας εκτός έδρας με την Μπράιτον όσο και (κυρίως) στο 1-1 με τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έκανε λανθασμένη πάσα, επωφελής της οποίας έγινε ο Βιτίνια, και έπειτα, πάνω στον πανικό να φάει γκολ, τον ανέτρεψε, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και η Μαρσέιγ να πάρει πέναλτι.

Ο Χαρίτ έκανε το 2-1 στο 60’ και η ΑΕΚ λύγισε με το αριθμητικό μειονέκτημα. Είχε, μάλιστα, ισοφαρίσει πριν λίγο, που λέει ο λόγος, όταν ο Ορμπελίν Πινέδα εκμεταλλεύτηκε το τσαφ στο μποτιλιάρισμα στο 53’. Η Μαρσέιγ είχε προηγηθεί στο 29’, με το γκολ του Βιτίνια στο 27’, με την ΑΕΚ να διαμαρτύρεται έντονα για φάουλ.

>Η ΑΕΚ προσπάθησε να κρατήσει όσο γινόταν το σκορ στο εις βάρος της 2-1, ωστόσο μια ελαφρύ διαιτητικό χάδι υπέρ της ΟΜ ήταν αρκετό για να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 69’ ο Χαρί έπεσε κάτω από μαρκάρισμα του Άμραμπατ και ο Στεφάνσκι έδωσε πέναλτι, σε μια κίνηση με την οποία γίνεται να χαρακτηριστεί αυστηρός.

ΑΕΚ και Μαρσέιγ είδαν, από μία φορά αμφότερες, τον VAR να τους στερεί γκολ. Η «Ένωση» σκόραρε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Στίβεν Τσούμπερ, η ΟΜ στο 86’, όταν όλα είχαν κριθεί.

Μαρσέιγ: Μπλάνκο, Κλος (89' Ναντίρ), Μπεμπά, Μπαλέρντι (89' Μεϊτέ), Λόντι, Χαρίτ (75' Ομπαμεγιάνγκ), Ρονζιέ, Κοντογκμπιά, Βερτού (89' Μουρίγιο), Βιτίνια (75' Σαρ), Εντιαγέ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (46' Πόνσε), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί (44' λ. τρ. Μοχαμάντι), Σιμάνσκι, Γιόνσον, Μάνταλος (59' Αθανασιάδης), Άμραμπατ (75' Ελίασον), Πινέδα, Τσούμπερ.

Το πανόραμα του 2ου ομίλου στο Europa League

Τα αποτελέσματα (3η αγωνιστική): Μαρσέιγ-ΑΕΚ 3-1, Μπράιτον-Άγιαξ 2-0.

Η βαθμολογία (σε τρία παιχνίδια): Μαρσέιγ 5 (8-6), ΑΕΚ 4 (5-6), Μπράιτον 4 (6-5), Άγιαξ 2 (4-6).

Το πρόγραμμα (4η αγωνιστική): 9 Νοεμβρίου 19:45 Άγιαξ-Μπράιτον, 22:00 ΑΕΚ-Μαρσέιγ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ