Παρί Σεν Ζερμέν: Κλείνει σήμερα τον Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα

Παρί Σεν Ζερμέν: Κλείνει σήμερα τον Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα

Στροφή 180 μοιρών παίρνει η υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και να φορέσει εν τέλει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!

Παρά τη δήλωσή του μετά το φιλικό Clasico στις ΗΠΑ πως επιθυμεί να παραμείνει στους Μπλαουγκράνα, ο έγκυρος ρεπόρτερ Σαντί Αουνά αναφέρει πως τις τελευταίες ώρες επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία μεταξύ του Γάλλου εξτρέμ και των Παριζιάνων και πλέον το deal μπαίνει στην τελική του ευθεία, ανοίγοντας «μάχη» με τον χρόνο για τους πρωταθλητές Γαλλίας καθώς η 31η Ιουλίου είναι ημερομηνία-κλειδί.

Ο λόγος έγκειται στη ρήτρα του Ντεμπελέ, η οποία μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας είναι οριοθετημένη στα 50 εκατ. ευρώ, συνθήκη την οποία σκοπεύει να εκμεταλλευτεί η Παρί και οι επόμενες ώρες όπως αναφέρει το «RMC Sport» θα είναι κρίσιμες.

Τα 25 εκατ. στην Μπαρτσελόνα, τα άλλα 25 στον Ντεμπελέ!

Αν το deal ολοκληρωθεί, τότε ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία το 2018 θα επιστρέψει στην πατρίδα του και θα γίνει αυτομάτως πλουσιότερος κατά 25 εκατομμύρια ευρώ, καθώς όπως έγραψε η «Equipe» οι όροι στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα προβλέπουν ότι ο παίκτης θα καρπωθεί το 50% της ρήτρας, αφήνοντας τους Μπλαουγκράνα με ένα «κουτσουρεμένο» ποσό και συνολικά ένα επιζήμιο deal αν σκεφτεί κανείς ότι τον απέκτησε αντί 135 εκατομμυρίων ευρώ πίσω στο 2017.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ