Ο συγκινημένος βασιλιάς Κάρολος, η ψύχραιμη Καμίλα -Ο μικρός εκνευρισμός και τα απρόοπτα σε 15 καρέ

Ο συγκινημένος βασιλιάς Κάρολος, η ψύχραιμη Καμίλα -Ο μικρός εκνευρισμός και τα απρόοπτα σε 15 καρέ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η στέψη του βασιλιά Καρόλου στο Αββαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο, μια θρησκευτική τελετή στην οποία ακολουθείται τελετουργικό αιώνων.

Δείτε καρέ καρέ παρακάτω την άφιξη του βασιλιά Καρόλου στο Αββαείο του Γουέστμινστερ.

Ο βασιλιάς Καρόλος ξεκίνησε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ ενδεδυμένος με έναν λευκό μανδύα και συνοδευόμενος από την βασίλισσα Καμίλα η οποία ήταν επίσης ενδεδυμένη με λευκό μανδύα.

Μέσω του The Mall κατέληξαν στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και ξεκίνησε η τελετή ενθρόνισης.

Τα live βίντεο από το Λονδίνο έδειξαν μια... ελαφρά σύγχυση του βασιλιά Καρόλου, ο οποίος φαινόταν να μιλά διαρκώς ενώ για κάποιο λόγο παρέμενε για ώρα μέσα στη χρυσή άμαξα ακριβώς απέξω από το Αββαείο.

Είναι άγνωστο το τι προκάλεσε τον εκνευρισμό του, ωστόσο η ημέρα ήταν βροχερή ενώ ο γιος του πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τα δύο μικρότερα παιδιά τους οι οποίοι και θα ακολουθούσαν τον Κάρολο στην εκκλησία δεν είχαν καταφθάσει ακόμη.

Ενδεχομένως αυτός ο μικρός εκνευρισμός του Καρόλου που έγινε φανερός να συνδέεται με αυτή την καθυστέρηση των Γουίλιαμ και Κέιτ.

Στη συνέχεια ωστόσο ήταν εμφανής η συγκίνηση του Καρόλου καθώς μπήκε στο Αββαείο ακολουθούμενος από τον εγγονό του και δεύτερο διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Τζορτζ.

Καρέ καρέ η άφιξη στο Αββαείο, τα απρόοπτα και η συγκίνηση του βασιλιά Καρόλου

YN 2023 05 06 13.48.12

YN 2023 05 06 13.48.20

YN 2023 05 06 13.48.29

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ