Βασίλης Καρράς: Όταν τραγούδησε με «πεταλούδα» στο χέρι για να «μην απογοητεύσει το κοινό» [βίντεο]

Βασίλης Καρράς: Όταν τραγούδησε με «πεταλούδα» στο χέρι για να «μην απογοητεύσει το κοινό» [βίντεο]

Στο πένθος έχει βυθίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο και το κοινό ο θάνατος του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, παραμονή Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε μία περιπέτεια με την υγεία του στο Ηράκλειο Κρήτης είχε πάει για εμφανίσεις ωστόσο αισθάνθηκε μια ζαλάδα και χρειάστηκε να εισαχθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Βασίλης Καρράς: Επέστρεψε στη σκηνή για να μην «κρεμάσει» εργαζόμενους και κοινό

Εκείνος όμως, δεν ήθελε να «κρεμάσει» τον κόσμο που πήγε να τον δει, ούτε τους ανθρώπους που θα εργάζονταν μαζί του και πίεσε τους γιατρούς να τον αφήσουν να τραγουδήσει. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον «κρεμάσω». Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ότι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς.

Τελικά, ο Βασίλης Καρράς ανέβηκε στην πίστα με την «πεταλούδα» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και τραγούδησε μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει την θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριό του.

Το νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο, όπου τελικά εμφανίστηκε, έκανε μια ανάρτηση στο TikTok από εκείνη την βραδιά και αναφέρεται στο περιστατικό αυτό.

@anadromes 26/3/23...Η εμφάνηση του ΑΡΧΟΝΤΑ ΒΑΣΣΙΛΗ λίγο μετά μετά το νοσοκομείο με πεταλούδα και με δικιά του ευθύνη παρά την απαγόρευση των γιατρών!!! @#karras_vasilis #karras_vasilis #karras_vasilis🎤 #karraslive #anadromeslive #anadromes #anadromesevent #heraklioncrete #live ♬ πρωτότυπος ήχος - Αναδρομές

«Η εμφάνιση του ΑΡΧΟΝΤΑ ΒΑΣΙΛΗ λίγο μετά το νοσοκομείο με πεταλούδα και με δική του ευθύνη παρά την απαγόρευση των γιατρών!!!», αναφέρει στην ανάρτησή του το νυχτερινό κέντρο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ