To κακόγουστο αστείο ειδικού της F1 για τον Σουμάχερ -Κατακραυγή στα social

To κακόγουστο αστείο ειδικού της F1 για τον Σουμάχερ -Κατακραυγή στα social

Δημόσια συγνώμη για το κακόγουστο αστείο που έκανε σχετικά με την φυσική κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ, ζήτησε ο Ισπανός ειδικός της F1 Αντόνιο Λομπάτο.

Ο Λομπάτο εμφανίστηκε σε ισπανική τηλεοπτική εκπομπή που κάλυπτε το ιαπωνικό Grand Prix, όταν ένας ειδήμων σχολίασε: «Θα πρέπει να τρέμει ο μηχανικός της Red Bull Άντρια Νιούι γιατί έρχεται ο Αντόνιο Λομπάτο».

«Ο Σουμάχερ θα πρέπει να τρέμει»

Και τότε ο ίδιος ο Λομπάτο απάντησε: «Θα πρέπει να τρέμει ο Μίκαελ! Μάλλον όχι ο Μίκαελ, δεν μπορεί να τρέμει!».

Υπενθυμίζεται πως ο Γερμανός πρωταθλητής της F1 είχε ένα ατύχημα την ώρα που έκανε σκι τον Δεκέμβριο του 2013 με αποτέλεσμα να μπει σε τεχνητό κώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έκτοτε, έχει βγει από το νοσοκομείο και λαμβάνει θεραπεία από μια ομάδα ιατρικού προσωπικού, καθώς και από την σύζυγό του Κορίνα, στο σπίτι τους στη λίμνη της Γενεύης.

Η δημόσια συγνώμη του Ισπανού ειδικού της F1: «Ήταν καθαρή αδεξιότητα»

Μετά την κατακραυγή του κοινού για το ατυχές σχόλιο του Λομπάτο, ο Ισπανός ειδικός της F1 δημοσίευσε ένα πεντάλεπτο βίντεο στο X, πρώην Twitter, για να ζητήσει συγνώμη για το σχόλιό του κατά τη διάρκεια της εκπομπής, το οποίο χαρακτήρισε «καθαρή αδεξιότητα».

«Έκανα ένα λάθος χωρίς κακές προθέσεις» είπε ο Λομπάτο. «Ήταν απλά ένα λάθος καθαρής αδεξιότητας, καθαρής αδυναμίας να εκφραστώ σωστά, ίσως λόγω των πολλών ωρών που ήμουν ξύπνιος, του τζετ λαγκ στη Μαδρίτη ή οτιδήποτε άλλο - το οποίο δεν αποτελεί δικαιολογία για όσους δεν το είδαν. Αυτό που συνέβη είναι ότι το παράκανα και χρησιμοποίησα μια έκφραση που δεν είναι καλή, δεν είναι ακριβής, δεν είναι ωραία. Δεν ήθελα να κάνω πλάκα, δεν ήθελα να κοροϊδέψω τον Μίκαελ Σουμάχερ. Νομίζω ότι όλοι όσοι με γνωρίζουν και ξέρουν ποιος είμαι, γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα έκανα ποτέ ένα αστείο για κάτι τέτοιο. Ποτέ, αλλά ήμουν αδέξιος».

Ο Λομπάτο υποστήριξε ότι προσπαθούσε να κάνει μια αναφορά σε μια θρυλική μορφή του αθλήματος για να συγκριθεί με τον Νιούι. Ωστόσο, πρότεινε ότι θα έπρεπε αντ’ αυτού να είχε αναφερθεί στον Λιούς Χάμιλτον και όχι στον Σουμάχερ για να αποφύγει την «περίπλοκη κατάσταση» με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο διάσημος πρωταθλητής και η οικογένειά του.

Δύσκολα τα πράγμα για τον Σουμάχερ - Είναι μια «απέλπιδα περίπτωση»

Υπενθυμίζεται πως μόλις πρόσφατα, ο στενός του φίλος Ρότζερ Μπενουά υποστήριξε πως ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι μια «περίπτωση χωρίς ελπίδα».

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα Blick για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, ο Μπενουά απάντησε: «Υπάρχει μόνο μία απάντηση σε αυτό το ερώτημα και αυτή είναι που έδωσε ο γιος του Μικ σε μία από σπάνιες συνεντεύξεις του το 2022: ‘Θα έδινα τα πάντα για να μιλήσω στον μπαμπά’. Αυτή η φράση λέει τα πάντα για το πώς τα πάει ο πατέρας του εδώ και πάνω από 3.500 ημέρες. Μια υπόθεση χωρίς ελπίδα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ