«Είμαι πραγματικά ευγνώμων»: Ο Μάθιου Πέρι αποκαλύπτει τι του είπε η Τζένιφερ Άνιστον για τον εθισμό του

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων»: Ο Μάθιου Πέρι αποκαλύπτει τι του είπε η Τζένιφερ Άνιστον για τον εθισμό του

Ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε πώς η Τζένιφερ Άνιστον του μίλησε ανοιχτά για τους εθισμούς του.

Ο 53χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστρια του στα Φιλαράκια, Τζένιφερ Άνιστον, ενώ μίλησε με ειλικρίνεια για τον αγώνα του με την κατάχρηση ουσιών στο απόγειο της φήμης του στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

«Την εποχή που θα έπρεπε να ήμουν η αφρόκρεμα της πόλης, ήμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και συναντούσα μόνο εμπόρους ναρκωτικών και ήμουν εντελώς μόνος», εξήγησε ο Πέρι σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην Ντάιαν Σόγερ.

« Όλοι ξέρουν ότι πίνεις»

Μεταξύ άλλων όμως θυμήθηκε τη μέρα που η Τζένιφερ Άνιστον τον έπιασε και του είπε κατά τη διάρκεια γυρίσματος ότι εκείνη και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνεις».

«Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή», είπε στην δημοσιογράφο πριν μιλήσει περισσότερο για τη συνεχή υποστήριξη της ελληνική καταγωγής σταρ κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του.

Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή", είπε στον Sawyer πριν μιλήσει περισσότερο για τη συνεχή υποστήριξη της σταρ του Office Space κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του.

«Η Άνιστον ήταν εκείνη που με προσέγγισε περισσότερο», αποκάλυψε. «Της είμαι πραγματικά ευγνώμων γι' αυτό».

Το τρέιλερ της συνέντευξης, η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο ABC, ήρθε αφού ο ηθοποιός περιέγραψε λεπτομερώς πώς ο εθισμός του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ τον άφησε με 2% πιθανότητες επιβίωσης, επειδή τα οπιοειδή προκάλεσαν διάρρηξη του παχέος εντέρου και τον άφησαν σε κώμα δύο βδομάδες.

Η αποκάλυψη του εθισμού του Μάθιου στα ναρκωτικά έγινε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο περιοδικό People, ενώ μιλούσε για τα επερχόμενα απομνημονεύματά του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing».

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός από τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στα Φιλαράκια, είναι πλέον νηφάλιος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, μίλησε για τη μάχη που έδωσε επί δεκαετίες για να απαλλαγεί από τις εξαρτήσεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ