Κιμ Καρντάσιαν-Κάνιε Γουέστ: Διαζύγιο αξίας 2,2 δισ. -Ποιος είναι πιο πλούσιος, το σπίτι για το οποίο αναμένεται «σφαγή»

Κιμ Καρντάσιαν-Κάνιε Γουέστ: Διαζύγιο αξίας 2,2 δισ. -Ποιος είναι πιο πλούσιος, το σπίτι για το οποίο αναμένεται «σφαγή»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως οι Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ ετοιμάζονται να χωρίσουν, με την τηλεπερσόνα να έχει ήδη απευθυνθεί σε μια διάσημη δικηγόρο διαζυγίων.

Τι θα γίνει όμως με την περιουσία τους που ανέρχεται συνολικά στα 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια; Θα δώσουν μάχη ή θα τα μοιράσουν ειρηνικά; Μάλιστα, ο Κάνιε Γουέστ εκτιμάται ότι έχει περιουσία που φτάνει στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ της Κιμ είναι πιο «ταπεινή», στα 900 εκατομμύρια δολάρια.
Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει 4 παιδιά και ετοιμάζεται να χωρίσει, έχει συγκεντρώσει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητη περιουσία, μια συλλογή αυτοκινήτων 3,9 εκατομμυρίων δολαρίων και ζώα συνολικής αξίας πάνω από 300.000 δολάρια στο ράντσο τους στο Ουαϊόμινγκ. Πώς θα χωρίσει λοιπόν το ζευγάρι την περιουσία του;

Χαρτοφυλάκιο ακινήτων 105 εκατομμυρίων δολαρίων
Το ζευγάρι έχει ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων που λέγεται ότι αξίζει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια – και ίσως το πιο εντυπωσιακό όλων είναι το αρχοντικό τους στο Χίντεν Χιλς της Καλιφόρνια.

Αγόρασαν το σπίτι το 2014 έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων και λέγεται ότι μετά από 4 χρόνια και έχοντας ξοδέψει άλλα 20 εκατομμύρια σε μια άκρως μίνιμαλ διακόσμηση, τελικά μετακόμισαν σε αυτό το 2018. Έναν χρόνο μετά, αγόρασαν και ένα κοντινό ακίνητο έναντι μόλις (;) 2,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πάντως, σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο Page Six, η Κιμ θα κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει αυτό το σπίτι. «Η Κιμ προσπαθεί να να κάνει τον Κάνιε να της αφήσει το σπίτι, γιατί εκεί μεγάλωσαν τα παιδιά τους και είναι η βάση τους. Αυτό είναι το σπίτι τους». Και εξηγεί: «Είναι ιδιοκτήτρια όλης της γης και των γειτονικών τμημάτων γύρω από το σπίτι, αλλά η έπαυλη ανήκει στον Κάνιε. Και οι δύο έβαλαν πολλά χρήματα για την ανακαίνισή του».

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2023 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS