Διευκρινίσεις από Αναστασοπούλου για Φιλιππίδη: Δεν σχολίασα τη δικαστική απόφαση, είναι απόλυτα σεβαστή

Διευκρινίσεις από Αναστασοπούλου για Φιλιππίδη: Δεν σχολίασα τη δικαστική απόφαση, είναι απόλυτα σεβαστή

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες για την απόφαση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τις φήμες για αγωγή του ηθοποιού απέναντί της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να διευκρινίσει τη θέση της.

Μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Pride Radio η ίδια είπε αρχικά: «Μόλις ενημερώθηκα για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη που εκπροσωπείται από τον κ. Δημητρακόπουλο. Θέλω να διευκρινίσω κάτι, έχει να κάνει με δηλώσεις που έκανα χθες το βράδυ στα κανάλια που με περίμεναν έξω από το θέατρο. Απάντησα σε μία ερώτηση για το αν μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα. Εχουμε περάσει πάρα πολλά χρόνια μαζί με αυτά τα κορίτσια. Έχουμε γίνει οικογένεια πια. Η κοπέλα έχει καταγγείλει κάποια πράγματα και σαν οικογένεια τη στηρίζω και θα την στηρίζω και θα είμαι δίπλα της.

Δεν σχολίασα την απόφαση του δικαστηρίου, είναι απόλυτα σεβαστή. Θα ήμουν εντάξει αν σχολίαζα και τα θετικά ή αν γιόρταζα τη θετική έκβαση που είχε για εμάς το ένα κομμάτι της απόφασης του δικαστηρίου, δεν το έκανα. Όπως δεν το έκανα και για την αρνητική έκβαση, κατά την άποψή μου.

Είμαι άνθρωπος, αγαπώ τους ανθρώπους που παλεύουν και σέβομαι τις αποφάσεις του δικαστηρίου. Αυτά από εμένα, ελπίζω να μπήκαν τα πράγματα κάπως στη θέση τους.».

Αφορμή για τη διευκρίνιση στάθηκαν οι δηλώσεις της ηθοποιού που έλεγε: «Μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί την είχα έννοια. Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε. Παρ΄ όλα αυτά, μίλησα μαζί της και αυτό που μου είπε είναι ότι νιώθει ότι έβαλε ένα λιθαράκι για να γίνει όλο αυτό που έγινε. Η υπεράσπιση της άλλης πλευράς ας λέει ό,τι θέλει, δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ