Η πραγματικά άγνωστη πτυχή του Lewis Hamilton -«Σε αυτό είναι ο καλύτερος στη Γη»

Η πραγματικά άγνωστη πτυχή του Lewis Hamilton -«Σε αυτό είναι ο καλύτερος στη Γη»

Μια πραγματικά άγνωστη πτυχή του Lewis Hamilton, του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, ξεδίπλωσε ένας ειδικός στη σκοποβολή.

Όπως είπε, ο Lewis Hamilton είναι «ο καλύτερος που κράτησε ποτέ όπλο».

Ο ειδικός στα πυροβόλα όπλα και εκπαιδευτής πυροβόλων όπλων σε ηθοποιούς του Χόλιγουντ Taran Butler υποστήριξε ότι ο Lewis Hamilton είναι ο καλύτερος σκοπευτής που «περπάτησε ποτέ στη Γη», αφού έμεινε έκπληκτος από το στιλ και την ακρίβεια στη σκοποβολή του πιλότου, όταν τον επισκέφθηκε στο ράντσο του πριν 4 χρόνια.

Ο Lewis Hamilton είναι γνωστός -πέρα από τις επιδόσεις του στις πίστες της Formula 1- και για τα ταλέντα του στη μόδα, στη μουσική, σε διάφορα σπορ -όπως extreme sports- και στο επιχειρείν. Αλλά κανείς δεν ήξερε ότι είναι και ένας καλός σκοπευτής.

Lewis Hamilton: Εξωπραγματική η ικανότητά του στη σκοποβολή, λέει ο εκπαιδευτής του

Μιλώντας στο The Rock Sugar Magic Podcast, ο Butler είπε ότι ο Lewis Hamilton τον άφησε έκπληκτο με την «εξωπραγματική» του ικανότητα στη σκοποβολή, παρά την έλλειψη εμπειρίας του. «Είναι σε επίπεδο Α' κατηγορίας από την πρώτη του φορά», δήλωσε ο Butler, προσθέτοντας: «Δεν είχε πυροβολήσει ποτέ πριν. Του έστειλα μήνυμα αργότερα. Του τηλεφώνησα έπειτα και του είπα "λες ψέματα;" και μου είπε: "Μία φορά πυροβόλησα με ένα τουφέκι, κάπου στο χιόνι". Εγώ του απάντησα ότι αυτό δεν μετράει».

«Είναι απλά εξωπραγματικός. Αν τον είχα πιο συχνά, θα ήταν απίστευτος. Είναι ο καλύτερος που έχει κρατήσει ποτέ όπλο, όχι μόνο στο ράντσο μου, θα έλεγα ότι είναι ο καλύτερος που έχει περπατήσει ποτέ στη Γη» συνέχισε.

Το σύντομο απόσπασμα συνοδευόταν από ένα βίντεο με τον Lewis Hamilton να πετυχαίνει διάφορους στόχους, ενώ πυροβολούσε με ένα τουφέκι εφόδου και ένα πιστόλι κατά τη διάρκεια μιας άσκησης. Μοιράστηκε το βίντεο στο Instagram λίγο μετά την επίσκεψή του στο ράντσο του Butler το 2020, περιγράφοντας την επιθυμία του να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία του Χόλιγουντ κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα σας δείξω κάτι πάνω στο οποίο έχω αρχίσει να δουλεύω. Πάντα αγαπούσα τις ταινίες δράσης και ονειρευόμουν να παίξω κάποτε σε μία. Εδώ προπονείται ο Keanu Reeves για τις ταινίες του "John Wick", οπότε ήρθα εδώ προκειμένου να ξεκινήσω την προπόνηση για τον πρώτο μου κινηματογραφικό ρόλο. Αυτή είναι μόνο η πρώτη μέρα, ήταν πολύ διασκεδαστικές οι λίγες ώρες σκοποβολής σε ένα ασφαλές επαγγελματικό περιβάλλον. Keanu, τηλεφώνησέ μου! Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον @tarantactical και στην καταπληκτική σας ομάδα για τον χρόνο και την υπομονή μαζί μου. Είχα την καλύτερη μέρα».

Ο Lewis Hamilton ασχολείται ήδη με την κινηματογραφική βιομηχανία, έχοντας ξεκινήσει πέρυσι τη δική του εταιρεία παραγωγής ταινιών και τηλεόρασης, Dawn Apollo Films. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως παραγωγός σε μια επερχόμενη ταινία F1 όπου πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt, με τα γυρίσματα να έχουν πραγματοποιηθεί σε πολλά Σαββατοκύριακα Grand Prix την περασμένη σεζόν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ