Ο Στέφανος Κασσελάκης «απολογείται»: Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, προέρχομαι από την εργασία [βίντεο]

Ο Στέφανος Κασσελάκης «απολογείται»: Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, προέρχομαι από την εργασία [βίντεο]

Για σχόλια που έλαβε αναφορικά με την πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε σε νέο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας πως δεν είναι «επαγγελματίας πολιτικός».

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, που τις τελευταίες ημέρες έχει ταράξει τα εσωκομματικά νερά της Κουμουνδούρου ανήρτησε νέο βίντεο στα social media, αναφερόμενος στην συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra» και τον δημοσιογράφο Πάνο Χαρίτο, όπου σε ερώτηση αναφορικά με το θέμα του διαχωρισμού Κράτους και Εκκλησίας και το αν έχει γίνει κάποια μελέτη για το πως θα υλοποιηθεί κάτι τέτοιο απάντησε «δεν γνωρίζω, δεν γνωρίζω, θα το αναλύσουμε όμως».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 27:46, στο βίντεο που ακολουθεί

Ο 35χρονος υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Χθες εδώ στα Χανιά έδωσα μία συνέντευξη όπου είπα ''δεν ξέρω, θα επανέλθω''. Τραγικό πράγμα για έναν πολιτικό να λέει ''δεν ξέρω κάτι, θα επανέλθω''. Καταρχάς δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Εγώ προέρχομαι από την εργασία και την κοινωνική ζωή. Όλοι αυτοί που είναι επαγγελματίες πολιτικοί και που ξέρουν τα πάντα, για ποιο λόγο μάς έχουν κάνει μία χώρα όπου έχουμε πανάκριβο ρεύμα, τρένα να συγκρούονται μεταξύ τους, έχουμε την πιο μεγάλη φωτιά στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Εγώ έθεσα προτάσεις οι οποίες με εκφράζουν σαν αρχή. Και τις έβαλα μπροστά, φανερά, στον κόσμο για διαβούλευση.

Ο λαός δικαιούται να έχει ένα άτομο στην ηγεσία που θα του λέει την αλήθεια. Ένα άτομο που όταν δεν ξέρει κάτι, θα ξέρει πώς να λάβει την απάντηση. Οποιοσδήποτε έχει περάσει από επιχειρείν και έχει πάρει ρίσκο σε κάτι στη ζωή του, ξέρει ότι το να λες ''δεν ξέρω'' και να βρίσκεις την απάντηση είναι ο τρόπος με τον οποίο δεν κάνεις λάθη. Για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να έχεις καλή κρίση, καλή διαχειριστική ικανότητα.

Πρέπει να έχεις καλούς συμβούλους, οι οποίοι όμως να έχουν πολιτική κατεύθυνση, να έχουν ενσυναίσθηση, να έχουν καρδιά, να έχουν θετικό πρόσημο στον τεχνοκρατισμό τους. Έχετε τον λόγο μου: θα σας λέω την αλήθεια. Έχω καθαρά χέρια. Όσο και να μας χτυπάνε οι άλλοι, όσο και να θέλουν να αμαυρώσουν το όνομα ενός ανθρώπου ο οποίος δεν έχει καμία εξάρτηση, εσείς μου δίνετε δύναμη. Δεν είμαι τίποτα χωρίς εσάς».

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ