Ετσι απαντά ο Τζο Μπάιντεν σε θεωρία συνωμοσίας για Τέιλορ Σουίφτ και Super Bowl
Φωτογραφία: Twitter/joebiden

Ετσι απαντά ο Τζο Μπάιντεν σε θεωρία συνωμοσίας για Τέιλορ Σουίφτ και Super Bowl

Ο επίσημος λογαριασμός στο Twitter του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν δημοσίευσε ένα tweet που άφησε άναυδους τους χρήστες, μετά το πέρας του Super Bowl.

Το tweet – το οποίο δημοσιεύτηκε μετά τη νίκη των Kansas City Chiefs με 25-22 έναντι των San Fransisco 49ers – απεικόνιζε τον Αμερικανό πρόεδρο να χαμογελά απειλητικά με κόκκινα μάτια να λάμπουν και τη λεζάντα: «Ακριβώς όπως το σχεδιάσαμε».

Η τρελή θεωρία συνωμοσίας

Η ανάρτηση φάνηκε να διακωμωδεί μια θεωρία συνωμοσίας πως το Super Bowl ήταν στημένο υπέρ των Chiefs προκειμένου η ποπ σταρ Τέιλορ σουίφτ, η οποία είναι ζευγάρι με τον παίκτη της ομάδας του Κάνσας, να ανακοινώσει την υποστήριξή της στον Τζο Μπάιντεν.

Η ανατριχιαστική εικόνα του Μπάιντεν με τα λαμπερά μάτια προέρχεται από ένα δημοφιλές meme με την ονομασία «Dark Brandon», το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με αναφορές για συνωμοσία.

Τρελάθηκαν οι χρήστες στα social

Κάποιοι χρήστες κατάλαβαν την προφανή αστεία αναφορά στο ότι το Super Bowl ήταν στημένο, ωστόσο κάποιοι άλλοι έδειξαν περισσότερο μπερδεμένοι και μάλιστα νόμιζαν ότι ο λογαριασμό ήταν παρωδία, πριν συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβαινε.

«Νόμιζα ότι αυτός ήταν ένας λογαριασμός παρωδία, αλλά όχι, είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών» έγραψε κάποιος. «Κύριε, περάσατε στο επόμενο επίπεδο τρολ. Σας βραβεύουμε 10/10» πρόσθεσε ένας άλλος.

Άλλοι φάνηκε να εκλαμβάνουν το προφανές αστείο ως μια γνήσια ομολογία ότι η θεωρία συνωμοσίας ήταν αληθινή.

«Εννοώ ότι κυριολεκτικά λέει ότι το NFL είναι στημένο τουλάχιστον και πως η Τέιλορ Σουίφτ είναι ψυχολογική επιχείρηση της CIA (λογική προέκταση)» έγραψε ένας χρήστης με έναν άλλον να αναφέρει: «Τώρα το Δημοκρατικό Κόμμα έχει νοθεύσει και κλέψει το Super Bowl. Δεν μπορείτε να το επινοήσετε αυτό.

«Η Τέιλορ Σουίφτ κέρδισε το Super Bowl και μετά θα κερδίσει τις εκλογές για τον πρόεδρο Μπάιντεν» σχολίασε ένας ακόμη ενώ ένας λογαριασμός παρωδία του Μπάιντεν έγραψε: «Έστησα άλλη μία νίκη».

Το tweet αυτό του Μπάιντεν έρχεται μετά την ανακοίνωση της ομάδας της προεκλογικής του εκστρατείας πως άνοιξε λογαριασμό στο TikTok.

Ο επίσημος λογαριασμός μοιράστηκε μάλιστα ένα απόσπασμα 26 δευτερολέπτων πριν από το Super Bowl, στο οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται να απαντά σε ερωτήσεις.

Ερωτηθείς: «Σχεδιάζατε με πονηρό τρόπο να στηρίξετε τη σεζόν ώστε οι Chiefs να φτάσουν στο Super Bowl; Ή απλά οι Chiefs είναι μια καλή ομάδα;» με τον χαμογελαστό Μπάιντεν να απαντά: «Θα έμπαινα σε μπελάδες εάν σας το έλεγα».

Στη συνέχεια, η ίδια εικόνα του meme «Dark Brandon» με τα μάτια του Μπάιντεν να λάμπουν φαίνεται στο βίντεο, παραπέμποντας αστειευόμενος στην ίδια θεωρία συνωμοσίας που διακωμώδησε μετά το παιχνίδι.

Ντόναλντ Τραμπ κατά Τζο Μπάιντεν: «Δεν έκανες τίποτα για την Τέιλορ

Να σημειωθεί ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ νωρίτερα την Κυριακή είχε εκφράσει τη λύπη του πως θα ήταν «απιστία» από την πλευρά της Τέιλορ Σουίφτ να υποστηρίξει τον Μπάιντεν. «Υπέγραψα και ήμουν υπεύθυνος για τον νόμο περί εκσυγχρονισμού της μουσικής για την Τέιλορ Σουίφτ και όλους τους άλλους μουσικούς καλλιτέχνες» έγραψε στο Truth Social, αναφερόμενος σε ένα νομοσχέδιο του 2018.

«Ο Τζο Μπάιντεν δεν έκανε τίποτα για την Τέιλορ και δεν θα κάνει ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξει τον απατεώνα Τζο Μπάιντεν, τον χειρότερο και πιο διεφθαρμένο πρόεδρο στην Ιστορία της χώρας μας και να μην είναι πιστή στον άνθρωπο που της έβγαλε τόσα πολλά λεφτά. Εκτός αυτού, μου αρέσει ο φίλος της, ο Τράβις, παρόλο που μπορεί να είναι φιλελεύθερος και πιθανόν να μην με αντέχει» πρόσθεσε.

H Τέιλορ Σουίφτ τρελαμένη στο Super Bowl

Πάντως, κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Τέιλορ Σουίφτ συνοδευόταν στην σουίτα από διάσημα ονόματα όπως η ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι, η ράπερ Ice Spice, μαζί με την οικογένειά της και την οικογένεια του Κέλσι.

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν έκρυψε την αγωνία της για την έκβαση του αγώνα και μετά τη νίκη της ομάδας του συντρόφου της, έτρεξε στο γήπεδο για να συγχαρεί τον αγαπημένο της.

taylor swift travis kelce fili super bowl 0.jpg

Σε ξεχωριστή ανάρτηση, ο Τζο Μπάιντεν συνεχάρη τους Chiefs, γράφοντας: «Με την τρίτη τους νίκη στο Super Bowl σε μόλις πέντε σεζόν, οι Kansas City Chiefs δεν είναι απλώς πρωταθλητές σήμερα – είναι μια δυναστεία. Είμαι έτοιμος να καλωσορίσω αυτή την ομάδα πίσω στον Λευκό Οίκο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ