Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υπονόμευε την Δικαιοσύνη

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υπονόμευε την Δικαιοσύνη

Το αποκαλυπτικό περιεχόμενο του κατηγορητηρίου κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλου και της Εισαγγελέως κ. Τουλουπάκη αναδεικνύει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις μεθοδεύσεις ενός δικαστικού κυκλώματος που είχε δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ  προκειμένου να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Με απλά λόγια και πέραν από νομικισμούς, η τότε αριστερή κυβέρνηση επιχείρησε να στήσει μία σκευωρία, χρησιμοποιώντας την προϊσταμένη πολιτική αρχή της τρίτης Εξουσίας και ορισμένους βολικούς δικαστικούς ως όπλο ηθικής όχι μόνο εξόντωσης, όσων δεν ήσαν με τον ΣΥΡΙΧΖΑ. Αλλά ανατροπής περίπου του πολιτικού συστήματος της Μεταπολίτευσης αφού στα πρόσωπα που συκοφαντήθηκαν –αλλά τελικώς δικαιώθησαν- περιλαμβάνονταν πρώην πρωθυπουργοί και κορυφαίοι υπουργοί.

Το περιεχόμενο του κατηγορητηρίου που αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις με προστατευόμενους …ψευδομάρτυρες, απόκρυψη στοιχείων των αμερικανικών αρχών που αποδομούσαν την σκευωρία της αριστερής κυβέρνησης συγκροτεί ένα εφιάλτη. Τον εφιάλτη του τι μπορεί να επιχειρήσει μία φαύλη  Εξουσία.

Αν στην συγκεκριμένη περίπτωση  επεδίωξε να διώξει με ψευδή στοιχεία κορυφαίους του πολιτικού συστήματος και άρα ισχυρούς παράγοντες της Ελληνικής Πολιτείας, δέος και ανατριχίλα καταλαμβάνει τον πολίτη που δικαιολογημένα μπορεί να υποπτευθεί πόσο απροστάτευτος μπορεί να είναι απέναντι σε ένα κράτος που διευθύνεται από άτομα φασιστικών αντιλήψεων.

H Δικαιοσύνη,  στη συνείδηση του λαού αποτελεί ένα από τα τελευταία προγεφυρώματα ασφαλείας κατά των αυθαιρεσιών του κράτους και του αυταρχισμού της οποιασδήποτε Κυβέρνησης. Ευτυχώς ο εφιάλτης που προκάλεσαν οι αριστεροί πέρασε. Διότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επεδίωξε αλλά απέτυχε και να υποτάξει την Δικαιοσύνη, αλλά και να την εργαλειοποιήσει, πολιτικά. Και τελικώς αυτό που «επέτυχε» ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν να προκληθούν υποψίες και φόβοι στην ελληνική κοινωνία για την Δικαιοσύνη. Να αποκαλυφθούν οι πρωταγωνιστές της μεγαλύτερης πολιτικής σκευωρίας «από συστάσεως του ελληνικού κράτους». Και να αποκαλυφθούν τα ευτυχώς ολίγα δικαστικά όργανα που με τις πράξεις τους λίγο έλειψε να διασύρουν την Εξουσία της οποίας υπήρξαν μέλη… 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ