Ασπρόπυργος: Καταγγελία για παρενόχληση από γυμναστή σε 50 μαθητές δημοτικού σχολείου

Ασπρόπυργος: Καταγγελία για παρενόχληση από γυμναστή σε 50 μαθητές δημοτικού σχολείου

Σε μια σημαντική καταγγελία προχώρησαν γονείς και μαθητές δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο, καθώς κατήγγειλαν 30χρονο γυμναστή για παρενόχληση.

Ο 30χρονος γυμναστής κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και θα απολογηθεί στον ανακριτή για όσα τον κατηγορούν μαθητές και γονείς στον Ασπρόπυργο.

«Περίεργος άνθρωπος ο γυμναστής»

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γυμναστής φέρεται να έχει παρενοχλήσει περισσότερους από 50 μαθητές, ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για ένα απλό «γαργάλημα».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν γονείς, ο γυμναστής φέρεται να έχει ζητήσει από μικρά κορίτσια να καθίσουν στα πόδια του, σηκώνοντας ακόμη και την μπλούζα μιας εξ αυτών.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος γυμναστής προσκόμισε γνωμάτευση, με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67%, συνέπεια διαταραχής Asperger.

Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, ο οποίος διέταξε να μεταχθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Προανάκριση διενεργεί το ΤΑ Ασπροπύργου.

Πατέρας που μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ανέφερε ότι έχουν μιλήσει για το γεγονός στον διευθυντή, ο οποίος δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κάτι, ωστόσο χαρακτήρισε τον γυμναστή «περίεργο άνθρωπο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ