Εκτέλεση στον Νέο Κόσμο: Οι εκτελεστές του Ζαμπούνη ήταν εισαγόμενοι Βαλκάνιοι, εκτιμά ο Καλλιακμάνης

Εκτέλεση στον Νέο Κόσμο: Οι εκτελεστές του Ζαμπούνη ήταν εισαγόμενοι Βαλκάνιοι, εκτιμά ο Καλλιακμάνης

Την εκτίμηση ότι «το πιο πιθανό οι εκτελεστές του Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο ήταν εισαγόμενοι, Βαλκάνιοι» εξέφρασε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όπως υπενθύμισε, «είδατε ότι το αυτοκίνητό τους ήταν κλεμμένο από την Ιταλία».

Παρόλα αυτά ο κ. Καλλιακμάνης εξέφρασε αμφιβολίες για τον επαγγελματισμό των εκτελεστών προσθέτοντας ότι «κάποιος τους ενημέρωσε ότι ο Ζαμπούνης ήταν εκεί και η αστυνομία ψάχνει και αυτόν που κατόπτευε».

Εξηγώντας την αμφιβολία για τον επαγγελματισμό των εκτελεστών ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι «τι επαγγελματισμός που σκοτώνουν έναν άνθρωπο ενώ ξέρουν ότι υπάρχουν τόσες κάμερες γύρω; Είναι στυγνοί εγκληματιίες που έχουν μάθει να σηκώνουν το όπλο και να πυροβολούν, δεν έχουν εκπαιδευτεί σε ειδικά σενάρια».

Παράλληλα σημείωσε ότι «αν ο Ζαμπούνης που είχε μπει μέσα στο αυτοκίνητο έφευγε ή αν τραυματιζόταν να ξέρετε ότι επειδή γνώριζε και ο ίδιος ότι τον ήθελαν νεκρό θα είχαμε πολλά συμβόλαια θανάτου μέσα στο 2024. Ήταν από τους πιο σκληρούς και το ξέρουν όσοι ασχολούνται με το οργανωμένο έγκλημα»

Σημειώνεται ότι πάνω από 90 σφαίρες από καλάσνικοφ έχουν βρεθεί στον τόπο της μαφιόζικης δολοφονικής επίθεσης με θύμα τον 44χρονο, που έγινε έξω από βενζινάδικο στην συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη «υπάρχει ζήτημα με οργανωμένο έγκλημα σε όλο τον κόσμο, τα στόματα είναι κλειστά. Θα έπρεπε να γίνονται συνέχεια έλεγχοι στον Ζαμπούνη εκεί που δεν το περιμένει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ