Αυτός είναι ο 44χρονος με το παρατσούκλι «Ζαμπόν» που «γάζωσαν» στον Νέο Κόσμο -Υψηλόβαθμος της Greek Mafia

Αυτός είναι ο 44χρονος με το παρατσούκλι «Ζαμπόν» που «γάζωσαν» στον Νέο Κόσμο -Υψηλόβαθμος της Greek Mafia

Το who is who ενός από τα τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη της Greek Mafia, Ε.Ζ. γνωστός και ως «ζαμπόν», που έπεσε θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης, τα ξημερώματα την ώρα που έφευγε από το βενζινάδικο ιδιοκτησίας του, στη διασταύρωση τον οδών Ηλία Ηλίου και Φραντζή.

Πρόκειται για τον Ε. Ζ. γεννηθέντα το 1980, ο οποίος ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Ζαμπόν» στο χώρο της νύχτας με σχέσεις με την Greek Mafia, ο οποίος είχε γίνει ξανά στόχος το 2018 στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά. Τότε την είχε γλιτώσει με τραυματισμούς στα πόδια και στα χέρια καθώς το καλάσνικοφ των δραστών είχε πάθει εμπλοκή.

zabon1.jpg

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής εκτέλεσης σημειώθηκαν φθορές σε μπαλκονόπορτες διαμερίσματος πρώτο ορόφου. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ανέφερε το περιστατικό στις αρχές και μετά από έρευνα βρέθηκαν υπολείμματα βολίδας στον τοίχο.

Στο παρελθόν, το θύμα έχει κατηγορηθεί για ληστείες και εκβιασμούς ληστειών αλλά και για συμμετοχή σε απόπειρα δολοφονίας δικαστή. Το Νοέμβριο του 2012 είχε κατηγορηθεί για τη συμμετοχή σε ομάδα εκβιαστών που δρούσε σε διάφορες περιοχές μεταξύ των οποίων του Χαϊδαρίου, της Γλυφάδας και του Πειραιά.

Μάλιστα φέρεται να είχε πάρει εντολή να σκοτώσει την Πρόεδρο του δικαστηρίου, Παρασκευή Καλαϊτζή, για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, με τον ίδιο να αρνείται κάθε εμπλοκή του.

Βασική μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση ήταν η ξαδέλφη του γνωστού αρχιμαφιόζου Π.Β., που είχε αποκαλύψει σχεδία της greek mafia, και φέρεται να της είχε ζητήσει να παρακολουθήσει την πρόεδρο. Ωστόσο το εν λόγω σχέδιο δεν πρόλαβε να εφαρμοστεί καθώς ο Β.Ζ. συνελήφθη για συμμετοχή σε ομάδα εκβιαστών.

Τον Ιανουάριο του 2015 το όνομα του είχε συμπεριληφθεί και σε δικογραφία με συνολικά 37 κατηγορούμενους.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ