Πώς έγινε η μαφιόζικη δολοφονία του 44χρονου στο Ν. Κόσμο -Τον «γάζωσαν» με 81 σφαίρες

Πώς έγινε η μαφιόζικη δολοφονία του 44χρονου στο Ν. Κόσμο -Τον «γάζωσαν» με 81 σφαίρες

Με 81 σφαίρες άγνωστοι εκτελεστές, «γάζωσαν» τα ξημερώματα της Κυριακής έναν 44χρονο ιδιοκτήτη βενζινάδικου στο Νέο Κόσμο.

Η δολοφονία αποδίδεται από την Αστυνομία σε συμβόλαιο θανάτου, στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος μεταξύ νονών της νύχτας, καθώς το θύμα θεωρούνταν από τα μεγάλα ονόματα στον συγκεκριμένο χώρο, ενώ είχε γίνει και πάλι απόπειρα σε βάρος του το 2018 στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία επιθέσεων και άλλα αδικήματα. Το όνομα του έχει εμπλακεί και σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πρόκειται για τον Ε. Ζ. γεννηθέντα το 1980, ο οποίος ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Ζαμπόν» στο χώρο της νύχτας με σχέσεις με την Greek Mafia, ο οποίος είχε γίνει ξανά στόχος το 2018 στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά. Τότε την είχε γλιτώσει με τραυματισμούς στα πόδια και στα χέρια καθώς το καλάσνικοφ των δραστών είχε πάθει εμπλοκή.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το περιστατικό συνέβη στις 01:55 ξημερώματα Κυριακής στη συμβολή των οδων Φραντζή και Ηλία Ηλιού, στο Νέο Κόσμο. Τρεις ή τέσσερις άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε SUV Ι.Χ. αυτ/το, μάρκας Lexus, προσέγγισαν το θύμα το οποίο είχε μόλις βγει από πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας του και ετοιμάζονταν να επιβιβαστεί στη θωρακισμένη BMW του.

Οι δράστες, οι οποίοι είχαν στήσει καρτέρι στον 44χρονο, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν τρεις ή τέσσερις και επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ πιθανολογείται ότι υπήρχε και δεύτερη ομάδα υποστήριξης, καθώς μετά την δολοφονία εθεάθη και μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να απομακρύνεται από το σημείο.

Οι άγνωστοι «γάζωσαν» με πολεμικό τυφέκιο καλάσνικοφ το θύμα, την ώρα που είχε βγει από το βενζινάδικο, το οποίο ήταν ιδιοκτησίας του και άνοιξε την πόρτα για να μπει στο θωρακισμένο αυτοκίνητο του, αλλά δεν πρόλαβε.

Οι εκτελεστές πυροβόλησαν τον 44χρονο, ο οποίος προσπάθησε να καλυφθεί μέσα στο θωρακισμένο όχημα, αλλά δεν τα κατάφερε και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (81) κάλυκες διαμετρήματος 7.62mm.

Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν και στη Λ. Αθηνών, στο Χαϊδάρι, άγνωστοι έκαψαν ολοσχερώς το ΙΧ με το οποίο έκαναν την εκτέλεση. Το αυτοκίνητο ήταν ιδιοκτησίας κατασκευαστικής εταιρείας. Επίσης, κοντά στο σημείο, βρέθηκε τρύπα από βολίδα πυροβόλου όπλου, σε σπίτι του πρώτου ορόφου.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό της μοτοσικλέτας που εκτιμάται ότι εμπλέκεται στη δολοφονία, ενώ έχει ληφθεί οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή για να εξεταστεί στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ