Καβάλα: Θρίλερ με τη δολοφονία της 68χρονης στο ποιμνιοστάσιό της - Στο μικροσκόπιο το συγγενικό περιβάλλον - Τι λένε οι συγγενείς

Καβάλα: Θρίλερ με τη δολοφονία της 68χρονης στο ποιμνιοστάσιό της - Στο μικροσκόπιο το συγγενικό περιβάλλον - Τι λένε οι συγγενείς

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα και συγκεκριμένα στο Ποδοχώρι.


Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής στο ποιμνιοστάσιο που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο μακριά από το σπίτι της. Η σορός της μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Μετά τη νεκροψία – νεκροτομή αποκαλύφθηκε πως έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις, κάτι που παρέπεμψε σε δολοφονία.

Οι έρευνες

Η Αστυνομία άρχισε αμέσως τις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτές στρέφονται σε πρόσωπα του συγγενικού της περιβάλλοντος. Η 68χρονη ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχαν παιδιά με τον σύζυγό της.

Στο χωριό της μιλούν για μία ήσυχη και χαμηλών τόνων γυναίκα που δεν προκαλούσε φασαρίες γι’ αυτό και έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν για τη δολοφονία της. Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι λόγω της βιαιότητας του θανάτου της και των κακώσεων πρόκειται σίγουρα για έγκλημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγός της την αναζητούσε όταν διαπίστωσε ότι καθυστερούσε να επιστρέψει στο σπίτι και ότι νεκρή την βρήκε συγγενής τους.

Οι συγγενείς

«Μάθαμε ότι την έψαχνε ο σύζυγός της και λίγη ώρα μετά βρέθηκε νεκρή κοντά στο μαντρί», αναφέρει στο protothema.gr στενός συγγενής της 68χρονης γυναίκας.

Όπως αναφέρει ο ανιψιός της 68χρονης, κανείς δεν ξέρει ποιος και γιατί θα μπορούσε να δολοφονήσει την θεία του, αφού επρόκειτο για έναν πολύ ήσυχο και καλό άνθρωπο που δεν είχε προσωπικές διαφορές με κανέναν. Ο ίδιος κάνει λόγο για μία γυναίκα που, μαζί με τον σύζυγό της, ασχολούνταν με την κτηνοτροφία και είχαν περίπου δέκα ζώα που φρόντιζαν, ενώ το αντρόγυνο δεν είχε παιδιά.

«Το μαντρί βρίσκεται 400 μέτρα από το σπίτι της και συνήθιζε να πηγαίνει καθημερινά στα ζώα και να επιστρέφει το απόγευμα. Όταν την Παρασκευή πέρασε η ώρα και δεν επέστρεψε ξεκίνησε να την ψάχνει ο σύζυγός της. Μόλις την βρήκε κάλεσε για βοήθεια και βρέθηκε εκεί και ο ανιψιός του. Δεν φαίνονταν τα χτυπήματα που έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση», τονίζει ο συγγενής του θύματος, προσθέτοντας ότι όλοι θέλουν να μάθουν το συντομότερο ποιος μπορεί να σκότωσε την 68χρονη, κάτι το οποίο έρευνα ή αστυνομία.

Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS