Ευχάριστα νέα για την εστίαση: Καταργείται το ανώτατο όριο των έξι ατόμων στα τραπέζια - Δεν χαλαρώνουν τα υπόλοιπα μέτρα

Ευχάριστα νέα για την εστίαση: Καταργείται το ανώτατο όριο των έξι ατόμων στα τραπέζια - Δεν χαλαρώνουν τα υπόλοιπα μέτρα

Τη διατήρηση των υφιστάμενων μέτρων για τον κοροναϊό, πλην μίας μικρής αλλαγής, εισηγείται η επιτροπή των ειδικών, η οποία συνεδρίασε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Αφορά την εστίαση και σύμφωνα με την εισήγηση προβλέπεται να καταργηθεί το ανώτατο όριο των έξι ατόμων στα τραπέζια, χωρίς ωστόσο να τίθεται ανώτατο όριο. 

Νωρίτερα, οι πληροφορίες ήθελαν την επιτροπή να έχει προτείνει ανώτατο όριο τα οκτώ άτομα, όμως τελικά αυτό δεν ισχύει. 

Δεν χαλαρώνουν τα υπόλοιπα μέτρα 

Όσον αφορά στις υπόλοιπες αποφάσεις της, η επιτροπή έβαλε «φρένο» σε περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων, αφού η επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας παραμένει ακόμα προβληματική.

Έτσι, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η επιτροπή εισηγήθηκε να μην πραγματοποιηθούν ούτε φέτος τα καρναβάλια. Μάλιστα, εφόσον η κυβέρνηση εισακούσει την πρόταση των ειδικών αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά χωρίς καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Ακόμα, η διασκέδαση θα παραμείνει μόνο για καθήμενους. Το μόνο που αναμένεται να αλλάξει στην εστίαση θα είναι ο αριθμός των ατόμων ανά τραπέζι. Δηλαδή το όριο θα αυξηθεί στα οκτώ άτομα, από τα έξι που ισχύει σήμερα.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ειδικοί εισηγούνται να μην αλλάξει κάτι ούτε στα γήπεδα, όπου σήμερα ισχύει το πλαφόν του 10% της χωρητικότητας, με ανώτατο πλαφόν σε κάθε περίπτωση τα 1.000 άτομα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ