Κύκλωμα μαστροπείας: Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο 33χρονος από την Εκάλη

Κύκλωμα μαστροπείας: Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο 33χρονος από την Εκάλη

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για το κύκλωμα μαστροπείας, που εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία.

Κομβικό ρόλο στην υπόθεση φέρεται να έχει μία 31χρονη με το όνομα «Λορέλα», η οποία πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας των διωκτικών αρχών, η 31χρονη, η οποία είναι μητέρα ανήλικου παιδιού, φέρεται να είναι εκείνη που «ψάρευε» ανήλικες, ώστε στη συνέχεια να τις εξωθεί στην πορνεία και να παίρνει ποσοστά από τα ερωτικά ραντεβού. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η «Λορέλα» από το 2022 είχε αναπτύξει φιλική σχέση με μια 15χρονη και τη βοηθούσε να βρίσκει «πελάτες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη αρνήθηκε τις κατηγορίες. Στην απολογία της φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με τη 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της.

Μαζί με την 31χρονη κατηγορούνται και άλλα δύο άτομα, ένας 33χρονος φίλος της και ένας 55χρονος, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξαν ότι νόμιζαν πως τα κορίτσια ήταν 20 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 33χρονος, στα μέσα Απριλίου 2023, ανάρτησε φωτογραφίες της 15χρονης και μίας επίσης ανήλικης, 17 ετών, σε ιστότοπο, μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 55χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου 2023 φαίνεται να συνευρέθη ερωτικά στην οικία του με τη 15χρονη και ακόμη μία ανήλικη, έναντι χρηματικού ποσού, ενώ κατά το ίδιο διάστημα και προγενέστερα να προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού όσο και με καθεμία ξεχωριστά.

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των 15 ετών, κατ' εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ' εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ' επάγγελμα, καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεωτέρου των 15 ετών και προσώπου μεγαλύτερου των 15 ετών, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ακόμα δύο εμπλεκόμενοι, μία 26χρονη και ένας 64χρονος, οι οποίοι θα απολογηθούν την Παρασκευή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ