Λεηλάτησαν το τρίπατο νεοκλασικό του Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου -Ξήλωσαν και το πάτωμα

Λεηλάτησαν το τρίπατο νεοκλασικό του Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου -Ξήλωσαν και το πάτωμα

Σε τίποτα δεν θυμίζει το... ένδοξο παρελθόν του, το περίφημο ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου που ανήκε στον Ακη Τσοχατζόπουλο και τη σύζυγό του, Βίκη Σταμάτη.

Μάλιστα, το άλλοτε πολυτελέστατο νεοκλασικό, πρόσφατα λεηλατήθηκε.

Ο δικηγόρος της Βίκης Σταμάτη, Νίκος Αλεξανδρής, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» για τη λεηλασία που υπέστη πρόσφατα το νεοκλασικό σπίτι, το οποίο και αποτέλεσε πέτρα του σκανδάλου στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Το σπίτι έχει δημευθεί από το Ελληνικό Δημόσιο από το 2012, ωστόσο δεν έχει βγει σε πλειστηριασμό. Κλειδιά του σπιτιού έχει ακόμη η Βίκη Σταμάτη, η οποία μένει με τον γιο της στο Χαλάνδρι, με τον δικηγόρο της να υποστηρίζει ότι θα μπορούσε ακόμη και να μένει στο εν λόγω νεοκλασικό.

Λεηλάτησαν το σπίτι του Τσοχατζόπουου στη Διονυσίου Αεροπαγίτου

Ο δικηγόρος της Βίκης Σταμάτη υποστήριξε ότι πριν λίγες ημέρες κάποιος μπήκε στο σπίτι και, όπως καταγγέλει, προφανώς ψάχνοντας όσα έχουν ακουστεί για διαθήκες και αρχείο του Τσοχατζόπουλου έψαχνε για τέτοια στοιχεία. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίχτηκαν στην εκπομπή έχουν ψαχτεί οι βιβλιοθήκες και το γραφείο του Τσοχατζόπουλου ενώ στο εν λόγω δωμάτιο έχουν ξηλώσει ακόμη και το πάτωμα.

Στην εκπομπή υποστηρίχθηκε ότι από το σπίτι έχουν χαθεί αντικείμενα και έπιπλα αξίας, με την αξία της επίπλωσης του σπιτιού να εκτιμάται στα 150.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος της Βίκης Σταμάτη υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης και εκτιμάται ότι στο σπίτι εισήλθε κάποιος που έχει κλειδιά αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν υποψίες για συγκεκριμένο πρόσωπο.

Το νεοκλασικό σπίτι εκτείνεται σε τρία επίπεδα, με εμβαδόν 200 τ.μ. ανά όροφο και συνολικό εμβαδόν 600 τετραγωνικών μέτρων.

Η αντικειμενική αξία του σπιτιού τα προηγούμενα χρόνια ανερχόταν σε 7.000 ευρώ ανά τ.μ., ενώ σήμερα υπολογίζεται πως έχει αυξηθεί σε πάνω από 10.000 ευρώ ανά τ.μ.

YN 2022 11 10 17.30.56

YN 2022 11 10 17.31.02 

YN 2022 11 10 17.31.18

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ