Μάνδρα: Απολογείται ο 14χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον αδερφό του - Στο μικροσκόπιο των αρχών οι γονείς

Μάνδρα: Απολογείται ο 14χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον αδερφό του - Στο μικροσκόπιο των αρχών οι γονείς

Ο 14χρονος, που πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του στη Μάνδρα απολογείται σήμερα (08/11) για το τραγικό συμβάν που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Στον 14χρονο, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα και υποστήριξε ότι έγινε κατά λάθος, ενώ κυνηγούσαν μαζί με τον αδελφό του ένα αγριογούρουνο, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Οι έρευνες δείχνουν πως ο 14χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον άτυχο αδερφό του. Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης: «Εκεί υπάρχαν 8 παιδιά. Είχαν γίνει κάποιες αναφορές από το "Χαμόγελο του Παιδιού". Φαίνεται πως εκεί που έγιναν οι αναφορές δεν έδειξαν το ενδιαφέρον που έπρεπε να δείξουν και φτάσαμε ένα 14χρονο παιδί να πυροβολήσει τον αδερφό του από λάθος απ' ότι φαίνεται. Οι πρώτες έρευνες που έγιναν από την αστυνομία δεν δείχνουν να κρύβεται κάτι άλλο από πίσω».

Καταγγελίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν πλέον οι γονείς των παιδιών στην Μάνδρα, καθώς το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει δεχτεί καταγγελίες που έκαναν λόγο για κακοποίηση και παραμέληση.

Στις 28 Ιουνίου του 2021, αλλά και στις 19 Απριλίου του 2022, η εισαγγελία ανηλίκων είχε λάβει αναφορά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» με την ένδειξη του επείγοντος, έπειτα από ανώνυμες καταγγελίες που αφορούσαν τα παιδιά της οικογένειας από τη Μάνδρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS