Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στην Εύη Βατίδου -Παραμένει κρατούμενη μέχρι την απολογία της

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στην Εύη Βατίδου -Παραμένει κρατούμενη μέχρι την απολογία της

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στην Εύη Βατίδου.

Η παρουσιάστρια αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα για το περιστατικό που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γλυφάδα. Το πρώην μοντέλο φέρεται να κυνήγησε και να εμβόλισε μηχανή στη Γλυφάδα που νωρίτερα της έσπασε τον καθρέπτη από το ΙΧ που οδηγούσε.

Η Εύη Βατίδου οδηγήθηκε στον ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί τις προσεχείς ημέρες. Μέχρι την απολογία της θα παραμείνει υπό κράτηση.

Κούγιας: Την έβρισε χυδαία και την οδήγησε στα βουνά της Γλυφάδας

Στο πλευρό της Εύης Βατίδου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Αλέξης Κούγιας. Ο πρώην σύζυγος της 46χρονης μίλησε στο mega και ισχυρίστηκε ότι η Εύη Βατίδου δέχτηκε επίθεση από τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

«Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί. Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία, με κλειστά τα τζάμια. Ο άνδρας τότε έβγαλε το κράνος του, άρχισε να χτυπά με αυτό το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη και όταν κατάλαβε ότι καλούσε την αστυνομία ανέβηκε στη μηχανή, που δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας κι έφυγε προς την περιοχή που κατοικεί η σύζυγός μου», είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο οδηγός της μηχανής οδήγησε την Εύη Βατίδου στα βουνά στη Γλυφάδα και εκεί η μοτοσικλέτα ανετράπη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 57χρονης. «Η μηχανή ανετράπη χωρίς να υπάρξει εμβολισμός. Αποδεικνύεται αυτό, δεν υπάρχουν σημάδια στο αυτοκίνητο. Είναι βέβαιο ότι κυνηγούσε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά στην περιοχή αυτή η ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει κάποιος είναι το πολύ 10 – 20 χλμ. Είναι κατσάβραχα, δεν είναι δρόμος», πρόσθεσε.

Ο ίδιος με τον γιο του πήγαν αμέσως στο Ασκληπιείο Βούλας για να συμπαρασταθούν στην τραυματισμένη γυναίκα. «Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους μας, αλλά με αυτά που μου είπε η πρώην σύζυγός μου και διαπίστωσα και ο ίδιος, φαίνεται ότι έχει δίκιο», κατέληξε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ