Εύη Βατίδου: Είμαι η πρώην κυρία Κούγια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, θέλω ο Αλέξης να είναι ευτυχισμένος

Εύη Βατίδου: Είμαι η πρώην κυρία Κούγια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, θέλω ο Αλέξης να είναι ευτυχισμένος

«Είμαι η πρώην κυρία Κούγια, μαμά του Χρήστου και της Μάιρας και αυτό δεν αλλάζει», λέει η Εύη Βατίδου, μετά το σήριαλ με τις φήμες επανασύνδεσης αλλά και την έκκληση του Αλέξη Κούγια να μην αναφέρεται σε κάτι τέτοιο γιατί έχει σχέση και του δημιοιυργεί πρόβλημα.

Η Εύη Βατίδου, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών ανέφερε ότι θέλει ο πρώην σύζυγός της να είναι ευτυχισμένος.

«Η επανασύνδεση στα ζευγάρια συμβαίνει όταν δύο άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί. Δεν θα γίνει επανασύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή νέου συμβολαίου αλλαγής ρεύματος με τον Αλέξη. Είμαι η πρώην κυρία Κούγια, πάντοτε η Εύη Βατίδου και μαμά του Χρήστου και της Μάιρας και αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ», είπε η Εύη Βατίδου.

«Εγώ ξέρω αυτά που μου λέει ο Αλέξης απευθείας. Είδα τις δηλώσεις του, δεν χρειάζομαι εσάς να μου μεταφέρετε κάτι συγκεκριμένο. Όποιος θέλει να λύσει τα προσωπικά του, τα λύνει από το τηλέφωνο και όχι δημόσια».

Βατίδου: Θέλω ο Κούγιας να είναι ευτυχισμένος με την σύντροφό του

«Εγώ και τα παιδιά θέλουμε να είναι ευτυχισμένος ο Αλέξης με τη σύντροφό του», κατέληξε η Εύη Βατίδου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ