Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα

Στον Αλέξη Κούγια, και τη στήριξή του στο πρόσωπό της, αναφέρθηκε η Εύη Βατίδου, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το περιστατικό στη Γλυφάδα που οδήγησε στη σύλληψή της.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ανέλαβε την υπεράσπιση της πρώην συζύγου του, η οποία συνελήφθη μετά από καταγγελία μοτοσικλετιστή ότι τον εμβόλισε με το ΙΧ της και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, με την ίδια να τον ευχαριστεί δημόσια.

Η Εύη Βατίδου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών αν με την υπόθεση αυτή, η ίδια και ο πρώην σύζυγός της ήρθαν πιο κοντά σε μία επανασύνδεση, με την ίδια να αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι μιλούν 3-4 φορές την ημέρα, και ότι αυτό το θεωρεί κατά κάποιο τρόπο ως «επανασύνδεση».

Εύη Βατίδου: Χάρηκαν τα παιδιά που ο Αλέξης έδειξε ενδιαφέρον για εμένα

«Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης αυτή τη στιγμή. Περιμένουμε ακόμα, θα δούμε. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα. Ο νόμος θα δείξει, θα προχωρήσει. Όταν έγινε το περιστατικό δεν υπήρχε σκέψη, του είπα “ποιος είσαι εσύ;”. Μετά σκέφτηκα μήπως μου την είχαν ψλο-στημένη», ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου, αναφορικά με τον πρόσφατο περιστατικό στη Γλυφάδα.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ο Αλέξης Κούγιας ήταν στο πλευρό μου. Έχει αναλάβει τα νομικά θέματα. Του έχω πάρα πολύ εμπιστοσύνη σε αυτό το κομμάτι, δεν το συζητώ. Θα μου έκανε εντύπωση αν δεν ήταν δίπλα μου. Ήξερα ότι θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, δεν είχα αμφιβολία, καμία. Το θεωρούσα αυτονόητο και βγήκα και σωστή», συνέχισε η ίδια σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day».

«Με όλη αυτή την ιστορία έχουμε έρθει σε επικοινωνία με τον Αλέξη, έδειξε ενδιαφέρον για εμένα. Χάρηκαν και τα παιδιά που έδειξε ενδιαφέρον για εμένα. Δεν με γοητεύει, με ευχαριστεί. Με κάνει να αισθάνομαι ότι με υποστηρίζει, ότι με στήριξε. Επανασύνδεση το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο, με την έννοια του ότι μιλάμε 3-4 φορές τη μέρα. Αυτά του αρέσει να συζητάμε. Λίγο τον έχω ζαλίσει αυτές τις μέρες, είναι η αλήθεια, και ξέρω ότι εργάζεται πάρα πολύ», πρόσθεσε η Εύη Βατίδου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ